Morten Hegseth:

- Det var så mye blod

Programlederens badetur endte i en stor blodpøl.

SKADET SEG: Morten Hegseths badetur ble av den blodige sorten. Her med makker Vegard Harm under premierefesten på talkshowet deres tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKADET SEG: Morten Hegseths badetur ble av den blodige sorten. Her med makker Vegard Harm under premierefesten på talkshowet deres tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

De fleste er tilbake på jobb etter sommerferien og kan se tilbake på late dager og sene kvelder, nå som høsten etter hvert melder sin ankomst.

Men for noen inneholdt ferien også noe dramatikk, og programleder og «Skal vi danse»-dommer Morten Hegseth (36) er blant de som kommer tilbake til hverdagen med et arr eller to.

I den seneste episoden av podkasten «Harm og Hegseth», som han har med makkeren Vegard Harm (26), forteller han nemlig om en svært blodig badehendelse.

MASSESKYTING: VGTV-profil Morten Hegseth om hendelsen utenfor utesteder i Oslo natt til lørdag 25. juni. Vis mer

Blodet fosset

Da hendelsen fant sted var Hegseth og mannen Anders Riiber på hytten på Larkollen, og skulle ta seg et bad i fjorden.

- Det er veldig mange store østersskjell i vannet, og de er livsfarlige. Man bør bruke badesko, men det hadde jeg glemt, forklarer 36-åringen overfor Se og Hør.

På vei ut i vannet tråkket han rett på det han selv omtaler som en gigantisk østers.

- Foten min knakk helt sammen, og jeg blødde så mye at det så ut som jeg hadde drept en hel landsby. Det var så mye blod. Jeg måtte sette meg ned på svaberget og rope på Anders. Jeg tror han ble litt oppgitt, forteller Hegseth.

KLIKKER: Vegard Harm og Morten Hegseth avslører ukjente intriger mellom dem. Video: Rød Løper. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

Han forklarer at han hadde en stor hudflenge som hang under foten.

- Jeg ble så svimmel at jeg trodde jeg skulle besvime.

To store arr

«Redningen» var heldigvis ikke langt unna. Badeskaden ved vannkanten skapte oppstyr, og flere hyttenaboer kom strømmende til åstedet for å hjelpe til.

- En hyttefamilie sørget for bandasje, så kom en legefamilie og så på det og fikk lappet sammen foten.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

- Så der satt jeg i en rød speedo på et svaberg dekket i masse blod som en beskutt homofil havfrue som roper «AU» i smerte. Jeg så meg selv utenfra og tenkte «dette blir for dumt».

Programlederen understreker imidlertid at det gikk fint, selv om ektemannen måtte leke litt lege da de ikke lenge etterpå dro til Spania.

Tidligere denne sommeren skadet Hegseth armen under en joggetur med hunden, og kan fortelle at han derfor har to store arr på kroppen - et på armen og et under foten.

- Jeg er ikke uheldig, men en elendig klums. Men det finnes folk som har det verre, fastslår han avslutningsvis.

Tone Damlis sesong av «Love Island» har fått kritikk av årets programleder Morten Hegseth. Damli selv ser ut til å ta det hele med slående ro. Video: Steffen Pettersen / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot plastisk kirurg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer