- Det var så mange følelser som boblet opp på én gang

Eva Weel Skram avslører hvordan det egentlig var å delta på «Hver gang vi møtes»-innspillingen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Eva Weel Skram (30) er blant de syv profilerte navnene som er å se i årets utgave av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Lørdag kveld er det den flotte Eva & The Heartmaker-vokalisten som hedres av Ivar «Ravi» Johansen (39), Admiral P (33), Wenche Myhre (30), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57) og Unni Wilhelmsen (44), når de seks fremfører et knippe av låtene hennes.

For Eva, som er både forelder og bandkollega med ektemannen Thomas Stenersen, var det knyttet minst like mye spenning til det å skulle hedre de andre artistene som å bli hedret selv.

- Jeg var så spent da vi kom ned på gården. Jeg hadde øvd hele sommeren på de ulike versjonene som jeg skulle framføre for de andre artistene, og bare gledet meg så sinnsykt masse til å komme ditt og komme i gang med det her! minnes hun overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

MAGISK OPPLEVELSE: Eva Weel Skram (midten) omtaler «Hver gang vi møtes«-deltakelsen som noe helt spesielt. Lørdag kveld hedres hun av artistkollegene (f.v) Ravi, Admiral P, Jørn Hoel, Wenche Myhre, Henning Kvitnes og Unni Wilhelmsen.  Foto: TV 2
MAGISK OPPLEVELSE: Eva Weel Skram (midten) omtaler «Hver gang vi møtes«-deltakelsen som noe helt spesielt. Lørdag kveld hedres hun av artistkollegene (f.v) Ravi, Admiral P, Jørn Hoel, Wenche Myhre, Henning Kvitnes og Unni Wilhelmsen. Foto: TV 2 Vis mer

Emosjonell opplevelse

Den sympatiske sangeren, som har fått mye ros for coverversjonene sine i TV-programmet, forteller at det føltes forløsende da «Hver gang vi møtes»-gjengen endelig sjekket inn på Kjærnes gård i Østfold.

- Det er ganske mange forberedelser som ligger til grunn for det vi gjorde der nede på gården. Så da vi kom dit, var det så mange følelser som boblet opp med én gang, sier Eva til Seoghør.no.

Se Jørn Hoel - som også har en stor overraskelse til Eva - fremføre «Superhero» i videoen øverst i saken!

Selv om både alder og musikksjanger gjør at årets syv artister skiller seg fra hverandre, røper den nybakte ettbarnsmoren at de alle sammen fikk et spesielt forhold seg imellom.

- De seks andre artistene er fantastiske folk, musikere også selvfølgelig, men bare som personer også. Og det gjorde at vi fikk en helt unik kontakt. Vi passet så godt i lag, understreker Eva videre.

Saken fortsetter under bildet.

MUSIKERPAR: Sammen med ektemannen Thomas Stenersen har Eva Weel Skram gjort suksess med Eva & The Heartmaker. Her er paret på Spellemannprisen den siste helgen i januar. Foto: Andreas Fadum
MUSIKERPAR: Sammen med ektemannen Thomas Stenersen har Eva Weel Skram gjort suksess med Eva & The Heartmaker. Her er paret på Spellemannprisen den siste helgen i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Genuin kjemi

«Traces of You»-sangeren letter også på sløret om hvordan det var å sitte til bords og snakke og synge sammen, foran TV-kameraene og produksjonsteamet.

- Det kan virke litt oppstilt på TV, men det ble ganske intuitivt og spontant mens vi satt der. Jeg kom på ting jeg hadde glemt å spørre Unni (Wilhelmsen, journ.anm.) om, og som jeg måtte passe på å få sagt, for eksempel.

- Og den kjemien som oppstod, den var genuint ekte. Det var en helt spesiell og magisk opplevelse, bedyrer Eva Weel Skram overfor Seoghør.no.

Se intervjuer med flere av årets «Hver gang vi møtes»-artister nedenfor!

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: Kona til Alec Baldwin ammer mens hun går

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer