Billie Eilish:

- Det var så ille

Superstjernen forteller at hun var syk i nesten to måneder.

TAKKER VAKSINEN: Billie Eilish er tydelig på at vaksinen muligens reddet hennes liv. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB
TAKKER VAKSINEN: Billie Eilish er tydelig på at vaksinen muligens reddet hennes liv. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Coronapandemien har pågått i snart to år, og folk over hele verden har kjent viruset tett på kroppen. Covid bryr seg ingenting om man er fattig, rik, eller kjendis for den saks skyld.

Flere kjente mennesker har gjennomgått sykdom og stått frem med det.

Den seneste i rekken er artist Billie Eilish (19), som i løpet av de siste årene har blitt en av de mest suksessfulle.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klødde seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hun har ikke bare merket pandemien med isolasjon og avlyste konserter, men avslører nå at også hun var smittet, og ble svært dårlig.

- Det var så ille. Jeg døde ikke, og jeg holdt ikke på å dø, men det endrer ikke på hvor elendig jeg følte meg. Det var grusomt. Jeg har fortsatt ettervirkninger. Jeg var syk i nesten to måneder, forteller hun som gjest i «The Howard Stern Show».

Eilish røper at hun ble smittet i august i år.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

19-åringen forteller at hun var vaksinert, og at hun ikke smittet nære familiemedlemmer som moren, faren eller broren. Hun gir også vaksinen æren for å i det hele tatt overleve.

- Jeg vil være tydelig på at det er på grunn av vaksinen at det går fint med meg. Jeg tror at hvis jeg ikke var vaksinert, så ville jeg ha dødd, for det var ille. Når jeg sier at det var ille, så mener jeg verre enn at det bare føltes grusomt, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Sliter med senvirkninger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer