Salma Hayek

- Det var så ille

Hollywood-stjernen snakker ut om tøff tid.

PÅ BENA IGJEN: Skuespilleren Salma Hayek var dødssyk. Foto: Splash News / NTB
PÅ BENA IGJEN: Skuespilleren Salma Hayek var dødssyk. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Salma Hayek (54) er aktuell med den kommende filmen «Eternals», og forteller for første gang om sin egen kamp mot covid-19, i et stort intervju med Variety.

Hun avslører blant annet at hun på et tidspunkt måtte få tilført ekstra oksygen, og at hun lå isolert på et rom i syv uker.

- Vil dø hjemme

- Legen min tryglet meg om å dra til sykehuset fordi det var så ille. Jeg svarte: Nei, takk. Jeg vil heller dø hjemme, fortelller Hayek til magasinet.

Hun forteller at hun har valgt å holde sin egen kamp mot viruset hemmelig frem til nå. Hun ble smittet tidlig i pandemien, og skal så ha brukt store deler av fjoråret på å kjempe seg tilbake på bena igjen.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Meksikanske Hayek bor i London sammen med ektemannen, Francois-Henri Pinault, som er toppsjef for luksuskonsernet Kering, og deres 13-år gamle datter, Valentina.

Fortsatt er hun ikke helt frisk, forteller Hayek til Variety.

Imidlertid begynte hun å jobbe igjen i april da hun var med på filmingen av filmen «House of Gucci», regissert av Ridley Scott og sammen med blant annet Lady Gaga og Adam Driver i hovedrollene.

- Sliten

- Det tok ikke lang tid. Det var lett. Det var den perfekte jobben for å komme inn i det igjen. Jeg hadde begynt å gjøre Zoom-møter på et tidspunkt, men jeg klarte bare å gjøre et begrenset antall fordi jeg ble så sliten, forteller Hayek.

Selv om Hollywood-stjernen ikke har fortalt om coronasykdommen før nå, la hun allerede i november ut en montasje på Instagram av mange ganger hun hadde testet seg for viruset med en bomullspinne.

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

LES OGSÅ: - Det ble veldig, veldig skummelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer