KNIVSTAKK DAME: Ved et uhell klarte Hugh Jackman å knivstikke en stuntdame under innspillingen av den første "X-Men"-filmen.  Foto: All Over Press
KNIVSTAKK DAME: Ved et uhell klarte Hugh Jackman å knivstikke en stuntdame under innspillingen av den første "X-Men"-filmen. Foto: All Over PressVis mer

- Det var så dypt, et enormt hull!

Hugh Jackman knivstakk stuntdame under filminnspilling...

SEHER.NO: Det var da "Australia"-stjernen Hugh Jackman (40) skulle spille inn en kampscene til den første "X-Men"-filmen i 2000 at han ved et uhell kom til å knivstikke en stuntdame i armen.

Skuespilleren, som måtte gå med ordentlige metallkniver på armene under innspillingen, skulle spille inn en scene mot Rebecca Romijn, som spiller Mystique i filmen, da uhellet skjedde.

- Jenta som var Romijns stuntdame og jeg skulle slåss i en scene ved the Statue of Liberty, og meningen var at jeg skulle stikke henne i armen. Men under selve innspillingen skulle altså hun flytte armen før jeg stikker, men det glemte hun og greie gikk rett inn i armen hennes, flere centimeter, forteller han.

Selv om han ser på seg selv som ganske tøff, innrømmer Jackman at det var fælt med alt blodet som plutselig sprutet rundt på settet.

- Jeg ble jo helt sjokkert. Det var en av de tingene...det var bare så dypt, et enormt hull. Først kom det ikke noe blod ut, men minutter etterpå var det som en geysir. Jeg besvimte heldigvis ikke, men jeg trodde hun skulle freake ut totalt. Men hun sa bare "Yes! jeg har blitt knivstukket av Wolverine". Det er så typisk stuntkvinner, humret Jackman.

Etter det ble det slutt på bruken av metallkniver under innspillingene...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dumpet Jagger for Jackman

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.