9. DESEMBER: Dagen etter at hun ble sendt ut av serien, var Mariann Saastad Ottesen (til venstre) plutselig å se i nisseteltet. - Det var ikke snakk om et hemmelig budskap eller noe som skulle få seerne til å våkne, sier Aleksander Herresthal i Seefoo Foto: Faksimile TVNorge
9. DESEMBER: Dagen etter at hun ble sendt ut av serien, var Mariann Saastad Ottesen (til venstre) plutselig å se i nisseteltet. - Det var ikke snakk om et hemmelig budskap eller noe som skulle få seerne til å våkne, sier Aleksander Herresthal i Seefoo Foto: Faksimile TVNorge Vis mer

- Det var rett og slett en liten glipp

Produsenten innrømmer klippetabbe i TVNorge-program.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TVNorge-programmet «Nissene over skog og hei» har vært en stor suksess i disse førjulstider. Men i forrige uke var det kanskje flere TV-seere som stusset over en liten ting som ikke helt var som det skulle være.

I torsdagens episode kunne man nemlig se at vannet til gravide Anne-Gro, spilt av Mariann Saastad Ottesen, gikk - to uker før termin. På grunn av fødselen gikk hun ut av serien, mens det dermed åpnet seg en ny sjanse for reservenisse Bent, spilt av Atle Antonsen.

Dagen etter var Mariann Saastad Ottesen plutselig inne igjen da nissene pakket inn julegaver.

- Dette var rett og slett en ren, fin, liten glipp, ja. Det var ikke snakk om et hemmelig budskap eller noe som skulle få seerne til å våkne, medgir produsent av serien, Aleksander Herresthal i produksjonsselskapet Seefood til Seher.no.

Ifølge Herresthal har en slik glipp lett for å skje når scener klippes og flyttes rundt fra en episode til en annen - slik det blir gjort blant annet i «Nissene over skog og hei».

- Man vil alltid finne noen slike feil, man må regne med at slikt kan skje. Spesielt i en så stor produksjon der folk spiller flere karakterer. Det er mange tekniske ting å holde styr på, sier han.

Produsenten synes ikke den lille klipptabben var av den alvorlige sorten.

- Nei, det er ikke noe problem. Jeg la ikke merke til det selv, og jeg tror ikke TV-seerne engang tenkte over det. Dette er udramatisk for vår del, for oss er det komikken og karakterene som er det viktigste i «Nissene over skog og hei». Det er ingen store glipper eller feil ellers heller. Det dreier seg bare om små, «kosmetiske» ting, sier han til Seher.no.

«Nissene over skog og hei» går på TVNorge hverdager klokka 20.15. Se Seher.nos store TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Holdt hemmeligheten skjult i ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer