- Det var rart å være del av et slikt par

Gwyneth Paltrow snakker ut om forholdene til Brad og Ben.

RART: Gwyneth Paltrow sier i intervju med Us magazine at det var "rart" for henne å være sammen med Brad Pitt og Ben Affleck fordi forholdene ble så offentlige.  Foto: Stella Pictures
RART: Gwyneth Paltrow sier i intervju med Us magazine at det var "rart" for henne å være sammen med Brad Pitt og Ben Affleck fordi forholdene ble så offentlige. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Hollywoodstjerne og Oscar-vinner Gwyneth Paltrow (38) er kjent for å verne svært godt om sitt privatliv, og hverken hun eller Coldplay-ektemannen Chris Martin snakker ofte om sitt familieliv med pressen.

Før hun ble tobarnsmor og gift med Martin var imidlertid Paltrow en av underholdningsbransjens mest ettertraktede ungkarskvinner, og hadde profilerte forhold til en rekke kjendismenn. 

Skuespillerinnen var forlovet med Brad Pitt da hun var i 20-årene. De to var sammen fra 1994 til 1997. I etterkant har Paltrow innrømmet at hun hadde dårlig samvittighet for å ha såret Brad, men at hun ikke var klar for ekteskap. 

Kort tid etter ble hun sammen med en annen filmhelt - nemlig Ben Affleck. De to begynte å date i november 1997, men brøt forholdet i oktober 2000.

I et ferskt intervju med Us Magazine snakker "Country Song"-stjernen ut om forholdet til de to eksene, og innrømmer at det var en litt "rar" tid for henne.

- Det var rart å være del av et slikt offentlig par, sier hun i intervjuet.


Mens Ben i ettertid har funnet lykken med Jennifer Garner, er Brad godt etablert med Angelina Jolie. 

Og Paltrow har tidligere fortalt at hun slett ikke misunner Pitt den enorme oppmerksomheten han og Jolie får fra verdenspressen.

- Jeg synes synd på dem. De har det verre enn alle på planeten. Jeg mener, vi blir hundset også, men ikke på samme måte som dem, har Paltrow tildligere uttalt til Harpers Bazaar.

I intervjuet med Us avslører Gwyneth også at veien til suksess ikke har vært enkel for henne, til tross for at foreldrene, skuespillerinnen Blythe Danner og den avdøde filmregissøren Bruce Paltrow, begge jobbet i bransjen.

- Jeg husker jeg pleide å si "pappa, jeg kan ikke gå ut og spise, jeg har ikke mer penger". Og da ville han si "du er hjertlig velkommen til å komme hit og spise når du vil, men jeg vil ikke gi deg penger til det sosiale livet ditt", forteller Paltrow.

38-åringen snakker også om fødselsdepresjonen hun opplevde etter at sønnen Moses (4) ble født i 2006.

- Du vil ikke at noen skal vite at du er deprimert eller gråter hele tiden. Det er en slags skam over det og det er ikke bra. Du føler deg bare ikke som deg selv, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Gikk opp og ned ti kilo på ett år