KLARTE IKKE Å STOPPE LATTEREN: Kyssescenen på TV med "Mamma Mia"-stjernen Dominic Cooper ble ifølge Sarah Harding en pinlig affære. Foto: All Over Press
KLARTE IKKE Å STOPPE LATTEREN: Kyssescenen på TV med "Mamma Mia"-stjernen Dominic Cooper ble ifølge Sarah Harding en pinlig affære. Foto: All Over PressVis mer

- Det var pinlig å kysse ham

Popstjernen klarte ikke å holde latteren tilbake...

SEHER.NO: Å kysse "Mamma Mia"-kjekkasen Dominic Cooper (31) er noe mange jenter sikkert misunner Sarah Harding (27), men selv beskriver popartisten det hele som en "pinlig affære".

"Girls Aloud"-sangeren prøver nå å slå igjennom som skuespiller med en rolle i TV-serien "Freefall", og i en av scenene må hennes rollefigur til pers i en romantisk scene.

- Det føltes ikke som et ordentlig kyss. Rommet var fullt av mennesker som fikk oss til å gjøre det igjen. Jeg endte opp med å le mellom opptakene. Det føltes veldig pinlig, sier Harding ifølge nettstedet Contactmusic.

Harding hevder det ikke var noe galt med Dominic Coopers innsats, men at hun under hele opptaket hadde dårlig samvittighet på vegne av sin kjæreste - DJ-en Tom Crane.

- Når du kysser en annen mann enn kjæresten din, føles det galt. Tom liker det ikke, selv om han vet det bare er skuespill, men han er stolt over det jeg har gjort. Han har møtt Dominic og de har en bra tone sammen, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Nå ønsker hun seg baby