- Det var perfekt at vi falt for hverandre

«Jakten»-frieren Leena-Mari har fått ny kjæreste, og drømmer nå om barn og bryllup.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld kunne trofaste seere av «Jakten på kjærligheten» høre bonden Anders Braut Ueland (31) og hans utkårede frier Leena-Mari Salin (25) fortelle om veien videre.

«Jakten»- paret fikk følelser for hverandre, og ønsket å se om forholdet kunne utvikle seg til ekte kjærlighet.

Det har gått flere uker siden TV-opptakene ble avsluttet. Nå kan Se og Hør avsløre at den vakre Tromsø-jenta har funnet lykken med en annen, nemlig bysbarnet Ronny Åsmo (25).

- Vi har de samme verdiene, og jeg er sikker på - nei, jeg vet - at dette kommer til å gå veldig bra, forteller en forelsket Åsmo da Se og Hør møter det nyforelskede paret på Bryggen Spa i Tromsø.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Salin og Åsmo ble kjent med hverandre i fjor, men det er ikke før etter «Jakten»-innspillingen at hete følelser mellom de to oppsto.

I denne ukens Se og Hør beskriver Jakten-frieren hvordan det var da hun fikk kalde føtter overfor bonden Anders, og hvordan det var å fortelle ham at hun ikke ønsket å gå videre i forholdet.

Bonden Anders på sin side forteller om hvordan tiden etter bruddet med Salin har vært, og avslører samtidig at han har en ny dame i kikkerten...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: