- Det var på tide, Timian

Timian måtte forlate Idol. Her er Jostein Pedersens kommentar:

SEHER.NO: Det var programmet sitt! Her var det idoler som våget å være nettopp det: idoler. Med unntak av juryens fascinerende dårlige språk, lammende kjedelige tilstedeværelse og forbløffende dårlige kostymering var dette et meget underholdende program der alle deltagerne bød på seg selv.

Hvorfor har ikke juryen manusforfattere? Hvorfor må vi seere lide oss igjennom dette visvaset uke etter uke?

Nei, svaret er ikke at vi kan slå av og se på en "based on a true story"-film på TV3, saken er at vi ser på et av Norges mest populære programmer og at vi i sofakroken simpelthen forlanger landsmenn som snakker et norsk som har bestått norsk grunnskoleeksamen.
Det er da ikke for mye forlangt, er det?


Storband og swing er selvsagt et definisjonsspørsmål. Jeg er sikker på at både brødrene Gallagher fra Oasis (Wonderwall) og Van Morrisson (Moondance) hadde vrengt seg i vrede over å bli presentert i denne sammenhengen, men slik er nå livet i showbiz, gutter.


Det begynner a tette seg til, men som vanlig er det ikke tvil her hos meg: Det blir Aste og Kim Rune i finalen fordi at de er de de er. Strålende stjerneskudd som har alt og mer til. Til å spise opp! 


Den som gikk ut:
Timian. Det var på tide. Han har seilt pa fjortissjarmen, men det holdt ikke i lengden. Velkommen tilbake Timian, skal vi si om en åtte-ti ar?