- Det var på tide med litt nærkontakt

«Jakten»-bonden Ruben Tunestveit Kengakaran tar saken i egne hender for å bli bedre kjent med frierne sine.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» er i full gang, og de fire bøndene har fortsatt frierne boende hos seg.

I ukens episode er det blant andre den sjarmerende saue- og storfebonden Ruben Tunestveit Kengakaran (28) som må sende en frier hjem, men før den tid tar han med damene på en dansetime i Bergen by.

Ruben er nemlig en ivrig danser og vil gi frierne sine en time i Bachata, en type dans som stammer fra Den dominikanske republikk. Bonden er spent på å se hvordan Christina (25), Kristin (27), Sunniva (23) og Kathinka (23) takler dansingen.

- Først og fremst er det en fin måte å bli bedre kjent på. Dans er jo gøy for de fleste óg. Og samtidig så får jeg jo sett jentene bevege på hoftepartiet, sier Ruben lattermildt i episoden.

Se video fra Rubens dansetime med frierne øverst i saken!

Godt med nærkontakt

I løpet av dansetimen blir det naturligvis litt fysisk kontakt mellom bonden og frierne hans.

Ruben har tidligere sagt til Seoghør.no at det er stressende å ha fire jenter på besøk, men den muntre 28-åringen håper at litt dansing kan lette på stemningen.

- Det er veldig anspent hele tiden under innspillingen. Jentene er redde for å stikke seg frem og flørte, med tanke på hva de andre jentene vil si. Så det var bra å få litt nærkontakt og kjenne litt på kroppen deres, det er jo viktig når man skal bli kjent på denne måten, sier Ruben til Seoghør.no.

Hvordan var det å danse med jente og få litt nærkontakt med dem?

- Det var på tide, virkelig på tide! understreker «Jakten»-bonden spøkefullt.

Saken fortsetter under bildet.

DANSEGLAD BONDE: Ruben Tunestveit Kengakaran sier til Seoghør.no at han lærte seg å danse bachata før en ferietur. Her er han sammen med «Jakten»-programleder Katarina Flatland - som på sin side er aktuell i «Skal vi danse«.  Foto: TV 2/ Espen Solli
DANSEGLAD BONDE: Ruben Tunestveit Kengakaran sier til Seoghør.no at han lærte seg å danse bachata før en ferietur. Her er han sammen med «Jakten»-programleder Katarina Flatland - som på sin side er aktuell i «Skal vi danse«. Foto: TV 2/ Espen Solli Vis mer

Ferieforberedelse

Imidlertid var neppe muligheten for fysisk kontakt avgjørende for Tunes-bondens valg av aktivitet i ukens episode. Ruben Tunestveit Kengakaran har nemlig fått et spesielt forhold til Bachata etter å ha besøkt pardansens opprinnelsesland.

- Jeg skulle på ferie til Den dominikanske republikk sammen med en kompis, og så tenkte vi å stille litt forberedt i møte med lokalbefolkningen. Så da tok vi et par dansekurs først, sier han til Seoghør.no.

Den staute bonden medgir videre at han gjerne vil ha en kjæreste han kan danse sammen med.

- Jeg har dans som hobby, det er et sosialt dansemiljø i Bergen der folk som danser salsa og bachata møtes et par ganger i uken. Dessverre får jeg ikke vært med så ofte som jeg skulle ha ønsket, men det har med begrenset fritid å gjøre, legger «Jakten»-Ruben til.

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandag klokken 20.00.

Se flere «Jakten»-klipp nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg er for hard mot meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer