<strong>UTE:</strong> Modell og blogger Camilla Pihl og hennes dansepartner Jørgen Nilsen måtte forlate konkurransen lørdag.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
UTE: Modell og blogger Camilla Pihl og hennes dansepartner Jørgen Nilsen måtte forlate konkurransen lørdag. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

- Det var ordentlig dritt!

Camilla Pihl ble stemt ut av «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for nok en spennende kveld i TV-konkurransen «Skal vi danse». Camilla Pihl (38) og Kristin Størmer Steira (35) havnet i duell før det til slutt ble Camilla som måtte forlate programmet, da stemmene var lagt sammen.

- Det var ordentlig dritt for å si det rett ut, sa en tydelig skuffet Camilla da resultatet var lest opp.

- Jeg kommer til å savne alle, og særlig Jørgen, sa Pihl og henviste til dansepartner Jørgen Nilsen.

Det var en svært emosjonell utgave av det populære programmet.

Camilla åpnet seg i kveldens program da hun danset for sin døde far, og fortalte at hun var takknemlig for at hun fikk tatt farvel da han døde etter lang tids sykdom.

Seerne fikk et glimt inn i deltagernes familieliv, og programleder Alex Roséns (48) to sønner Thomas og Nicolai sjarmerte alle da de hjalp pappa på dansegulvet.

Danset for sin døde bror

Raylee fikk besøk av søsteren sin, og Markus Bailey (23) felte en tåre etter en hyggelig hilsen fra sin far i USA. Heller ikke et øye var tørt da Jenny Jenssen (52) danset for sin døde bror.

- Jeg er sikker på at broren din sitter på en stjerne der oppe og er kjempestolt av deg, sa dommer Trine Dehli Cleve.

<strong>DANSET MED BARNA:</strong> Alex Rosén hadde med sønnene på dansegulvet lørdag kveld.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
DANSET MED BARNA: Alex Rosén hadde med sønnene på dansegulvet lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

I forrige uke fikk seerne oppleve årets første danseduell da programleder Markus Bailey (23)  måtte konkurrere med hockeyspiller Glenn Jensen (29), som til slutt forlot konkurransen. 

Værmelder Eli Kari Gjengedal (45) og skihopper Roger Ruud (57) har måttet gi tapt på dansegulvet tidligere i sesongen.

<strong>I DUELL:</strong> I forrige uke kom Markus Bailey seg så vidt videre i programmet, til tross for gode tilbakemeldinger fra dommerne.  Foto: NTB scanpix
I DUELL: I forrige uke kom Markus Bailey seg så vidt videre i programmet, til tross for gode tilbakemeldinger fra dommerne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brast i gråt på trening

Deltagerne ofrer mye tid og krefter på dansen, og blant andre artisten Raylee (19) kjenner på så mye forventningspress at hun brast i gråt på trening.

<strong>UTE:</strong> Eli Kari Gjengedal ble den tredje kjendisen til å forlate programmet.  Foto: Espen Solli/TV 2
UTE: Eli Kari Gjengedal ble den tredje kjendisen til å forlate programmet. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Derfor kan det for noen være en lettelse å forlate den intense konkurransen, selv om de gjerne skulle vært med en stund til. Da Eli Kari måtte dra hjem fortalte hun til Seoghør.no at det hadde vært vanskelig å balansere arbeid og deltagelse i programmet.

- All tiden jeg har brukt på å trene dans, kan jeg nå bruke til andre ting. Det har vært veldig travelt å jobbe fullt og drive med dansetrening i tillegg, så sånn sett er det greit at det blir roligere, sa Eli Kari.

Også Glenn Jensen skulle fokusere på hockeykarrieren på Vålerenga da han ble stemt hjem.

- Nå skal jeg jobbe før jeg får sparken, sa han humoristisk.

Ny dommer

Det er den tolvte sesongen av «Skal vi danse», og det er som vanlig Katrine Moholt (42) som leder sendingene, og hun har i år fått selskap av tidligere «Berserk»-medlem Samuel Massie (23). Også dommerpanelet har fått et nytt medlem i «Sofa»-profilen Tore Petterson (36). Han dømmer deltagernes prestasjoner sammen med Egor Filipenko (28), Merete Lingjærde (54) og Trine Dehli Cleve (55).

LES OGSÅ: Teipet brystene før direkte-sending

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer