- Det var opp og ned to kilo hver eneste dag

Bethenny Frankel ble sendt på fedmeklinikk som åtteåring. I dag er hun radmager.

MAGER: 40-åringen er kjent for sin svært slanke ramme, og legger ikke skjul på at det har opptatt henne hele livet. Foto: All Over Press
MAGER: 40-åringen er kjent for sin svært slanke ramme, og legger ikke skjul på at det har opptatt henne hele livet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realitystjernen Bethenny Frankel (40) veier i dag bare 52 kilo og har gjort stor suksess med livsstilsprodukter kalt «Skinnygirl». Og til tross for sin slanke linje, er Frankel bevisst på hva hun spiser.

Frankel - som i fjor ble mamma til datteren Bryn - innrømmer nå til Us Magazine at hun lenge slet med å ikke få skyldfølelse når hun spiste. Til magasinet forteller 40-åringen at hun ble besatt av slanking allerede i åtteårsalderen da moren sendte henne på en slankeklinikk.

- Jeg har brukt hele livet på å være besatt av slanking. Overspising med påfølgende fasting eller sulting. Alt var forbudt. Slik var jeg. Det var opp og ned to kilo hver eneste dag, til det ekstreme.


Frankel skal ha forsøkt alt fra Atkins-dietten til Beverly Hills-dietten, og innrømmer også at hun tidligere var avhengig av trening.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg må legge på meg?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer