Liam Hemsworth:

- Det var noe veldig bra som kom ut av en fryktelig situasjon

Hollywood-stjernen åpner seg om det hemmelige bryllupet.

LYKKELIG GIFT: Liam Hemsworth innrømmer at ekteskapet med Miley Cyrus skjedde fortere enn planlagt. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Liam Hemsworth innrømmer at ekteskapet med Miley Cyrus skjedde fortere enn planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fem måneder siden ga stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) hverandre sine ja i en hemmelig og intim seremoni i popstjernens hjemby Tennessee.

Duoen holdt lenge tyst om bryllupet som stod 23. desember, men allerede tre dager etter vielsen hintet de om ekteskapet ved å poste bilder av seg selv på Instagram iført mørk dress og hvit kjole.

Det skulle likevel ta over en måned før noen av dem faktisk bekreftet at de hadde giftet seg.

Da duoen deltok på «G'Day USA»-gallaen i Los Angeles i slutten av januar, ble Hemsworth tildelt «Excellence in Film»-prisen, og i takketalen sa han blant annet:

- Takk til min vakre kone. Du er en nydelig, nydelig engel. Du er fantastisk.

På bryllupsdagen i desember postet Liam og Miley disse bildene:

View this post on Instagram

My love ❤️

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Samme kveld lettet Hemsworth også på tilværelsen som nygift, og røpet blant annet flere detaljer om selve bryllupsdagen.

- Det var en nydelig dag, hvor vi var omgitt av nærmeste familie og et par av våre nærmeste venner. Det føles ikke ut som om mye har forandret seg, men samtidig har det gjort det likevel. Det er helt fantastisk, jeg elsker å være gift, uttalte han til Daily Mail, ifølge W Magazine.

- Sterkt bånd

Nå åpner «Hunger Games»-kjekkasen seg ytterligere om hvorfor de to valgte å gifte seg.

Opprinnelig hadde nemlig paret ingen konkrete planer om et bryllup, men da de plutselig mistet alt de eide i de tragiske skogbrannene i California i november, ombestemte de seg.

Den skumle opplevelsen fikk dem til å innse at de ønsket å starte et nytt kapittel i livet sammen.

- Jeg var 18 da jeg traff Miley. Vi forelsket oss raskt og hadde et veldig sterkt bånd helt fra starten av. Helt bakerst i hodet mitt hadde ekteskap alltid ligget i kortene, men vi hadde ingen planer om å ha et bryllup i nærmeste fremtid, forteller Liam til det australske magasinet GQ, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

- Men så skjer det noe så følelsesmessig, og det førte oss enda tettere sammen. Vi følte vi hadde mistet en stor del av livet, så vi ønsket å gjøre noe nytt med livene våre. Det var noe veldig bra som kom ut av en fryktelig situasjon. Vi hadde tenkt å gifte oss en dag i fremtiden uansett, men dette var med på å speede opp prosessen, deler han videre.

Overrasket familien

Huset duoen mistet lå i Malibu, og mens Miley var på jobb i Sør-Afrika da brannene startet, var Liam hjemme, og fikk evakuert alle dyrene deres.

- Over natta mistet vi bokstavelig talt alle eiendeler, inkludert huset vårt.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

Liams svigerinne, skuespilleren Elsa Pataky (42), som er gift med storebroren hans Chris Hemsworth (35), avslørte nylig at familien ikke visste noe om at de hadde planer om å gifte seg.

- Bryllupet i Nashville kom ganske overraskende på oss. De hadde det vanskelig etter å ha mistet huset sitt i skogbrannen, og jeg tror de ønsket å gjøre noe som ville få dem lykkelige igjen. De mistet alt og var helt knust, fortalte hun til Hello!, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Avbrøt forlovelsen

Over ti år er gått siden Miley Cyrus og Liam Hemsworth møtte hverandre for første gang. Tidslinja starter med at duoen fikk hovedrollene i filmen «The Last Song», før de året etter, i 2010, gjorde sin debut som kjærester på Oscar-utdelingen.

De påfølgende årene svirret bruddspekulasjonene titt og ofte, før paret slo tilbake med å avsløre at de var forlovet. I 2013 bekreftet derimot stjernenes representanter at Cyrus og Hemsworth hadde gått hver til sitt, og dermed avlyst bryllupet.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant de imidlertid tilbake til hverandre, og da Cyrus gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i 2016, gratulerte tv-verten med at paret igjen var forlovet.

LES OGSÅ: Derfor publiserte Channing Tatum nakenbilde på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer