- Det var nesten som å gå til psykolog

Ivar «Ravi» Johansen (39) er førstemann som hedres i årets «Hver gang vi møtes». Det ble en slags terapi for artisten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Feelgood-serien «Hver gang vi møtes» er nok en gang tilbake på TV 2, og denne gangen er det Wenche Myhre (68), Philip «Admiral P» Boardman (33), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39) som sammen skal tolke og fremføre hverandres låter.

Først ut er Ravi, og han forteller til Seoghør.no at «Hver gang vi møtes»-opplevelsen ble en form for terapi:

- Det var rørende, og fint - og nesten litt terapautisk. Nesten som å gå til psykolog. 

Han forteller videre at innspillingen bød på flere rørende øyeblikk. Men de sterkeste stundene var det de andre artistene som skapte: 

- Det var jo musikken, selv om mye av det vi snakket om gjorde sterkt inntrykk på meg, så er det på en måte musikken som gjør meg mest beveget. 

Se videointervju med Ravi øverst i saken!

MØTTES PÅ EN LÅVE: Sesong 5 av «Hver gang vi møtes» har premiere lørdag, og i år er det Wenche Myhre (68), Philip «Admiral P» Boardman (33), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39). Først ut er sistnevnte. Foto: TV 2
MØTTES PÅ EN LÅVE: Sesong 5 av «Hver gang vi møtes» har premiere lørdag, og i år er det Wenche Myhre (68), Philip «Admiral P» Boardman (33), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (39). Først ut er sistnevnte. Foto: TV 2 Vis mer

- Det satte meg litt ut!

Spesielt var det artistkollega Unni Wilhelmsens tolkning av en av Ravi-låtene som satte dype spor hos 39-åringen fra Tønsberg:

- Hun hadde en kjempefin versjon av en låt jeg nesten hadde glemt fra 2006. Hun gjorde det til en nydelig, akustisk voggesang som satte meg litt ut, avslører Ravi overfor Seoghør.no.

Hør Jørn Hoel lovprise Ravi i videoklippet under:

«Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 lørdag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Eva Weel Skram ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer