VIL DANSE SELV: - Hadde jeg noen gang vært så heldig å bli spurt - da hadde jeg kastet meg på det. Det er noe jeg rett og slett drømmer om, sier Katarina Flatland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL DANSE SELV: - Hadde jeg noen gang vært så heldig å bli spurt - da hadde jeg kastet meg på det. Det er noe jeg rett og slett drømmer om, sier Katarina Flatland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det var nesten litt flaut, synes jeg

Ingen var mer overrasket over Hallvard Flatland enn hans egen datter...

Se videointervjuet med Katarina Flatland nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det premiere på TV 2-suksessen "Skal vi danse", og i en av hovedrollene var den tidligere TVNorge-profilen Hallvard Flatland (52).

Skal man tro Flatlands datter, Katarina (20), har ikke akkurat pappa spesielt mye erfaring på dansegulvet. Likevel imponerte han publikum, seere, og ikke minst dommerne, som belønnet ham med 31 poeng.

- Han har absolutt ingen erfaring! Nå i det siste har han begynt å vise noen trinn på stuegulvet, men det har jo ikke sett lovende ut, smiler Katarina Flatland til Seher.no.

Katarina, som jobber som programleder i TV 2s ungdomsprogram "Washera", er ikke redd for å innrømme at hun var overrasket over tilbakemeldingene faren fikk etter å ha svingt seg på parketten.

- Det var veldig overraskende, for hele tiden har han referert til at det har gått så dårlig. Etter generalprøven sendte han melding om at det var helt håpløst, og at han var den eneste som måtte gjøre ting om igjen og sånn. Så vi var veldig entusiastiske når han fikk så bra tilbakemeldinger. Det var nesten litt flaut, synes jeg. Men det var gøy, jeg er veldig stolt!

Hun har altså gått i farens TV-fotspor. Nå avslører Katarina at hun også svært gjerne vil bli en del av "Skal vi danse" i fremtiden.

- For en mulighet til å lære å danse, sier jeg bare. Jeg misunner virkelig pappa og alle de andre deltagerne som er med. Det ser jo så gøy ut. Hadde jeg noen gang vært så heldig å bli spurt - da hadde jeg kastet meg på det. Det er noe jeg rett og slett drømmer om, sier 20-åringen, som håper hun snart får se sin far i et antrekk som er litt mer utfordrende...

- Jeg gleder meg jo til å forhåpentligvis se ham i en sånn skjorte som Carsten Skjelbred, ler hun.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdag klokka 19.30.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss her, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Noe har skjedd med kroppen min

Se videointervjuet med Katarina Flatland her:

[obj:media:8034]