Josh Duhamel:

- Det var nære på

Måtte på akutten rett før bryllupet.

TIL AKUTTEN: Skuespilleren røper ukjent dramatikk bare timer før han skulle gå altergang. Her avbildet med kona Audra Mari. Foto: Shutterstock Editorial / Image Press / NTB
TIL AKUTTEN: Skuespilleren røper ukjent dramatikk bare timer før han skulle gå altergang. Her avbildet med kona Audra Mari. Foto: Shutterstock Editorial / Image Press / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Josh Duhamel (49) giftet seg tidligere denne måneden med sin kjære Audra Mari (28). Paret har delt bilder på Instagram fra den store dagen, og det ser ut til at de hadde et vakkert bryllup.

Det som imidlertid ikke har vært kjent er dramatikken som utspilte seg bare timer før skuespilleren skulle gifte seg. Overfor ET Online kan 49-åringen røpe at han måtte haste på akutten på selve bryllupsdagen sin.

- Det var nære på. Jeg våknet opp morgenen for bryllupet og jeg kom meg ikke ut av sengen, sier stjernen.

Måtte på akutten

Det skal ha stått så ille til med Duhamel at han måtte reise til akutten, kort tid før han skulle gi sitt «ja».

- En time før bryllupet jeg reiste rett fra akutten til kirken for å få på meg dressen, sier han.

Årsaken til at skuespilleren måtte reise på akutten var at han hadde ødelagt ryggen sin. På spørsmål om hvordan han skadet seg svarer han enkelt og greit:

- Fordi jeg er en idiot!

Skjedde kvelden før

I USA er det vanlig å ha en såkalt «rehearsal dinner» kvelden før bryllupet. Det hadde også Duhamel og Mari, og det var etter den det hadde gått galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer