- Det var én som gråt mer enn meg

Følsomme Lene Nystrøm avslørte hvem som tok ekstra til tårene.

SEOGHØR.NO: Artist Lene Nystrøm (41) er aktuell i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», som har sesongpremiere på lørdag den 3. januar.

Seoghør.no tok en prat med Nystrøm, og den følsomme artisten kunne avsløre hvem som gråt en ekstra skvett under innspillingen.

- Jeg er så glad for at Bjarne (Brøndbo, journ.anm.) tok mer til tårene enn meg, for jeg er utrolig følsom og tar lett til tårene. Så jeg er glad for at det var én som dro forbi meg der, forteller 41-åringen lattermildt.

- Har «Hver gang vi møtes»-erfaringen forandret deg?

- Den har ikke forandret meg, men den har gitt meg veldig mye. Da vi startet med innspillingen syntes jeg det var veldig grenseoverskridende, for det var jo ni dager med intervju. Man er jo vant til å gi intervjuer i denne bransjen her, men jeg er ikke vant til å være så personlig, i så lang tid og så på TV.

Den tøffe artisten gikk for et mørkt antrekk, med skjorte fra Gestuz, Alexander Wang -sko, Stella Mccartney- bukser og genser fra Ralph Lauren.

GODGJENGEN: Årets artistlag i «Hver gang vi møtes» er Thom Hell, Inger Lise Rypdal, OnkelP, Jonas Fjeld, Lene Nystrøm og Bjarne Brøndbo. I tillegg er jazzvokalist Silje Nergaard deltaker i TV 2-suksessen, men hun var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
GODGJENGEN: Årets artistlag i «Hver gang vi møtes» er Thom Hell, Inger Lise Rypdal, OnkelP, Jonas Fjeld, Lene Nystrøm og Bjarne Brøndbo. I tillegg er jazzvokalist Silje Nergaard deltaker i TV 2-suksessen, men hun var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

I tillegg til Lene Nystrøm og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo (50), får vi se jazzvokalist Silje Nergaard (48), de folkekjære artistene Inger Lise Rypdal (65) og Jonas Fjeld (62), artist og låtskriver Thom Hell (38) og den norske rapperen Pål «OnklP» Tøien (30) i «Hver gang vi møtes».

Se hele intervjuet med Lene Nystrøm øverst i saken!

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdager klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Men rumpa mi får du aldri