Prins Harry og Meghan Markle:

Det var én hake ved prins Harry og Meghans første offentlige opptreden

Skuespilleren viste sin støtte til kjæresten.

HOLDT AVSTAND: Meghan Markle og prins Harry deltok på samme arrangement, men satt langt fra hverandre. Foto: NTB scanpix
HOLDT AVSTAND: Meghan Markle og prins Harry deltok på samme arrangement, men satt langt fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at det britiske hoffet bekreftet forholdet mellom prins Harry (33) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) i november, har paret holdt en relativt lav profil.

De har ved en rekke anledninger klart å skjule seg for paparazzifotografene, med unntak av noen få ganger.

Lørdag kveld dukket begge opp under åpningsseremonien til Invictus Games i Toronto, et sportsarrangement grunnlagt av prins Harry.

Arrangementet er for veteraner som er skadd og som vil konkurrere innenfor forskjellige sportsgrener. Han startet Invictus Games i 2014, inspirert av egne erfaringer fra tiden i Afghanistan.

Men selv om Meghan var på plass for å vise sin støtte til kjæresten, ble hun plassert langt unna ham i salen. Ifølge Daily Mail var det hele 18 seter mellom dem.

Årsaken er foreløpig ukjent, men flere utenlandske nettsteder tror at de ble plassert langt unna hverandre for å ikke stjele fokuset vekk fra arrangementets innhold.

Saken fortsetter nedenfor.

Støttet kjæresten

Markle var plassert ved siden av sin nære venn Markus Anderson, som angivelig er personen som introduserte Meghan og Harry for hverandre i fjor, ifølge Vanity Fair.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer