Prins Harry og Meghan Markle:

Det var én hake ved prins Harry og Meghans første offentlige opptreden

Skuespilleren viste sin støtte til kjæresten.

HOLDT AVSTAND: Meghan Markle og prins Harry deltok på samme arrangement, men satt langt fra hverandre. Foto: NTB scanpix
HOLDT AVSTAND: Meghan Markle og prins Harry deltok på samme arrangement, men satt langt fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Etter at det britiske hoffet bekreftet forholdet mellom prins Harry (33) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) i november, har paret holdt en relativt lav profil.

De har ved en rekke anledninger klart å skjule seg for paparazzifotografene, med unntak av noen få ganger.

Lørdag kveld dukket begge opp under åpningsseremonien til Invictus Games i Toronto, et sportsarrangement grunnlagt av prins Harry.

Arrangementet er for veteraner som er skadd og som vil konkurrere innenfor forskjellige sportsgrener. Han startet Invictus Games i 2014, inspirert av egne erfaringer fra tiden i Afghanistan.

Men selv om Meghan var på plass for å vise sin støtte til kjæresten, ble hun plassert langt unna ham i salen. Ifølge Daily Mail var det hele 18 seter mellom dem.

Årsaken er foreløpig ukjent, men flere utenlandske nettsteder tror at de ble plassert langt unna hverandre for å ikke stjele fokuset vekk fra arrangementets innhold.

Saken fortsetter nedenfor.

Støttet kjæresten

Markle var plassert ved siden av sin nære venn Markus Anderson, som angivelig er personen som introduserte Meghan og Harry for hverandre i fjor, ifølge Vanity Fair.

Prins Harry var på sin side plassert på VIP-området med USAs førstedame Melania Trump (47), Canadas statsminister Justin Trudeau (45) og kona Sophie Grégoire-Trudeau (42) ved sin side.

Han entret også scenen der han holdt en tale om hvordan arrangementet har vokst i løpet av de siste tre årene.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT: Prins Harry snakket om hjertebarnet sitt, Invictus Games, foran fullsatt sal. Foto: NTB scanpix
STOLT: Prins Harry snakket om hjertebarnet sitt, Invictus Games, foran fullsatt sal. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Mer sport, flere nasjoner, flere venner og familie, flere fans som ser på. Vi har den flere i publikum enn Invictus noensinne har hatt, sa han, ifølge Daily Mail.

Talen ble godt mottatt fra publikum, og kjæresten jublet og smilte bredt mens Harry sto på scenen.

Bryllupsrykter

Det var i november i fjor at det britiske hoffet valgte å offentliggjøre prins Harrys nye forhold. Det gjorde de for å prøve og sette en stopper på hets mot skuespilleren.

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering. (...) Prins Harry er bekymret for Meghan Markles sikkerhet og er dypt skuffet over at han ikke kunne beskytte henne. Det er ikke riktig at miss Markle etter noen måneders forhold til ham skal bli utsatt for en slik stormfull situasjon. Han vet at folk vil si at: «det er prisen å betale», og: «det er spillereglene». Han er uenig med dem. Det er ikke et spill - det er livet hans og hennes, skrev hoffet, ifølge The Telegraph.

Saken fortsetter nedenfor.

STØTTENDE KJÆRESTE: Det var en tydelig stolt og glad Meghan Markle som lyttet til kjærestens tale. Foto: NTB scanpix
STØTTENDE KJÆRESTE: Det var en tydelig stolt og glad Meghan Markle som lyttet til kjærestens tale. Foto: NTB scanpix Vis mer

I tiden etterpå virker det som britene har tatt Meghan Markle inn i varmen, og ifølge The Daily Express venter folket i spenning på en fremtidig forlovelse.

Avisen skrev at «Suits»-stjernen ønsker å ha hertuginne Kate (35) som sin forlover, og at hun allerede skal ha spurt.

Saken fortsetter nedenfor.

VISTE SIN KJÆRLIGHET: Prins Harry og Meghan Markle har blitt avbildet sammen et knippe ganger. Her avbildet i mai. Foto: NTB scanpix
VISTE SIN KJÆRLIGHET: Prins Harry og Meghan Markle har blitt avbildet sammen et knippe ganger. Her avbildet i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

I oktoberutgaven av Vanity Fair letter Meghan på sløret for første gang, både om kjærligheten til den britiske prinsen, mediestormen og hvordan livet har forandret seg det siste året.

- Alt rundt oss var veldig stille i omtrent seks måneder før det hele ble en nyhet. Det eneste som endret seg var folks oppfatning av meg. Men ingenting med meg er endret, og jeg er fortsatt den samme personen som jeg var. Til syvende og sist så er det veldig enkelt. Vi er to personer som er veldig glade og forelsket, sier hun i intervjuet.

Hun røper imidlertid ikke noe om eventuelle bryllupsplaner.

LES OGSÅ: Kronprinsparet avsluttet fylkestur i blinde