- Det var mye verre enn jeg forventet

Nervepirrende kamp om finaleplassene i «Robinsonekspedisjonen»,

SEOGHØR.NO: Fire deltagere gjenstår i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Og kampen om de to finaleplassene i søndagens episode starter med den tradisjonelle og tøffe plankekonkurransen. Der må deltagerne balansere på tynne planker, som gradvis fjernes.

- Jeg gruer meg til planken, men prøver å tenke positivt, sier Marit Herstad (35) til kameraene.

Verre enn forventet

Bjørn Tore Bekkeli (40) sier til Seoghør.no at øvelsen var verre enn han forventet.

- En ting er å se det på TV, men når du kommer utpå der så var det utrolig vanskelig. Plankene var veldig tynne. I tillegg så var stolpene de lå på skjeve, og det kom stadig vibrasjoner fra bølgene eller at folk rørte på seg.

I tillegg til de to, er tidligere «Paradise Hotel»-vinner Carl Eliassen (25) og Hans Olaf Hess (48) de gjenværende deltagerne som kjemper om premien på 300 000 kroner.
 

Urinerte foran kamera

TØFF DUELL: Programleder Christer Falck blir vitne til at årets Robinsondeltagere får en tøff oppgave i plankekonkurransen.
TØFF DUELL: Programleder Christer Falck blir vitne til at årets Robinsondeltagere får en tøff oppgave i plankekonkurransen. Vis mer

Plankekonkurransen har flere ganger tidligere ført til at deltagerne har blitt stående i timesvis ute i sola.

I 2008 førte det til at Britt Carin Jonassen (29) - som til slutt endte på andreplass i realitykonkurransen - måtte gjøre sitt fornødne foran kameraene, da hun merket at hun måtte på toalettet.

- Jeg måtte bare tisse og skjønte at vi kunne bli stående en god stund. Da slo konkurranse-instinktet til. Jeg bar nok preg av at jeg hadde bodd sammen med bare gutter på øya i lang tid.

- Jeg husker jeg fikk stående applaus fra de som stod på stranda og så på,sa hun etter innspillingen til Seoghør.no.

Hvem som vinner årets finale av «Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndag kl 20.

LES OGSÅ: - Legen nektet meg å gå ut av teltet