SNAKKET UT OM SKANDALENE: Denise Richards hevder hun ble psykisk mishandlet av Charlie Sheen før de to skilte seg i 2006. Onsdag snakket hun ut om forholdet hos talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Foto: Stella Pictures
SNAKKET UT OM SKANDALENE: Denise Richards hevder hun ble psykisk mishandlet av Charlie Sheen før de to skilte seg i 2006. Onsdag snakket hun ut om forholdet hos talkshow-dronningen Oprah Winfrey. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var mye psykisk mishandling

Slapp bombe under Oprah-intervju.

Publisert
SEHER.NO:  Skuespilleren Denise Richards (38) skapte store overskrifter da hun i 2006 søkte om skilsmisse fra "Two and a half men"-stjernen Charlie Sheen (44), mens hun gikk gravid med parets andre datter Lola.

I et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey onsdag, hevdet Denise at avgjørelsen om å forlate Sheen - som i julen ble anmeldt for å ha truet sin nåværende kone Brooke Mueller med kniv - skyldtes utstrakt psykisk mishandling.

Sheen avviste under skilsmisseforhandlingene alle påstander om mishandling, men Denise hevder forholdet til slutt ble så ille at hun var redd for sin egen sikkerhet.

- Han slo aldri, men det var mye psykisk mishandling. Kranglene våre ble veldig intense, og det skremte meg, sier "Wild Things"-stjernen til Oprah.

Til tross for mishandlingen, hevder Denise at hun lenge nølte med å forlate Sheen, fordi hun fremdeles elsket ham. Men tanken på barna fikk henne til slutt til å kontakte advokatene.

- Det er lett for folk å si at de aldri ville blitt hos en mann som behandlet dem dårlig. Men det er inntil man er i de skoene...

- Da jeg til slutt ba om skilsmisse, ble det en heftig krangel. Jeg ønsket ikke et slikt liv for barna mine. Alt jeg tenkte på var at jentene skulle være trygge, sier skuespilleren som siden skilsmissen blant annet har vist fram sitt nye liv i realityserien "Denise Richards: It's Complicated".
 
Kort tid etter separasjonen fra Charlie Sheen fikk Denise Richards selv mye kritikk i pressen, da hun innledet et forhold til Bon Jovi-gitaristen Ritchie Sambora - som nettopp hadde separert seg fra hennes venninne Heather Locklear.

Bilder av de to på kjærlighetsferie gikk verden rundt, men Denise avviser at hun stjal Locklears ektemann.

- Ritchie var singel da vi ble sammen. Det startet som vennskap og vi støttet hverandre. Hvis Heather og jeg var venner, ville jeg aldri krysset den linjen med Ritchie, sier hun til Oprah.

 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Her gjentar hun nakenscenen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer