- Det var mye kald nakenbading

Men Norges nye filmstjerne var ikke redd for å kaste klærne foran Maria Bonnevie.

STOLT: Marcus Aarnseth spiller hovedrollen i Petter Næss nye film «Maskeblomstfamilien». Her er Aarnseth med sin «filmmamma» Maria Bonnevie under pressedagen i Oslo onsdag.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
STOLT: Marcus Aarnseth spiller hovedrollen i Petter Næss nye film «Maskeblomstfamilien». Her er Aarnseth med sin «filmmamma» Maria Bonnevie under pressedagen i Oslo onsdag. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Fredag 8. oktober er det Norgespremiere på «Elling» og «Tatt av Kvinnen»-regissør Petter Næss' nye film «Maskeblomstfamilien», som er basert på Lars Saabye Christensens roman med samme navn.

Regissøren har fått med seg flere av Norges mest kjente skuespillere på filmprosjektet, og blant hovedrolleinnehaverne er erfarne stjerner som Maria Bonnevie, Kjersti Holmen og Eindride Eidsvold.

Det er imidlertid 17 år gamle Marcus Aarnseth fra Bygdøy i Oslo som stjeler rampelyset i filmen. Han spiller sønnen til Maria Bonnevie i filmen.

Se trailer til «Maskeblomstfamilien» nederst i saken!

Aarnseth, som til vanlig studerer allmennfag på Persbråten videregående skole, spiller hovedrollen som den tvekjønnede unggutten Adrian Wang. Og «Maskeblomstfamilien» er hans første store rolle på filmlerretet.

- Jeg har fått spille mot flere kjente, veldig flotte skuspillere, og det har vært helt fantastisk. Maria er jo den jeg har vært mest med, og vi hadde et slags mor-sønn forhold. Vi fant en veldig fin tone og hadde det utrolig gøy. Hun hjalp meg med å holde humøret oppe, for det er jo en veldig mørk historie, og det var lange dager. Og mye kald nakenbading, humrer Aarnseth til Seher.no.

Ifølge Marcus var akkurat det med nakenbadingen, som han måtte gjøre i flere av filmens scener, noe av det mest utfordrende.

- Det har vært veldig mye nakenbading, men jeg liker det. Det har vært en veldig fin prosess egentlig, sier han. 

17-åringen synes imidlertid ikke det var flaut å skulle kle av seg foran flere av landets mest kjente filmprofiler.

- Nei, jeg bare hoppet i det. Jeg hadde ikke noe valg. Jeg synes ikke det er noe vits å gå rundt og klage og sutre. Da får man ikke laget en bra film. Hvis du er interessert i at folk skal se at dette er noe du har lagt din sjel og hjerte i, så er det bare å hoppe ut i det. Selv om jeg ble litt syk og forskjøla underveis, smiler han.

Ifølge Bonnevie ble hun veldig imponert over Marcus' naturlige skuespillertalent. Og 17-åringen benytter da også anledningen til å skryte uhemmet av sin kjente «filmmamma». 

- Det har vært kjempekoselig å jobbe med henne. Det har vært flott og jeg er veldig stolt av at jeg fikk æren av å spille mot henne i min aller første film, sier han.

Og på spørsmål om han fikk prestasjonsangst av å spille mot en så stor stjerne, rister både Marcus og Maria på hodet.

- Nei vet du, det tror jeg ikke han fikk. For det merket jeg. Marcus var så trygg. Det virket nesten som du ikke hadde gjort noe annet. Du var nesten den som var mest trygg av alle, sier Bonnevie.


- Virkelig?! Vel, jeg sa jo til meg selv at «uansett hvem du spiller med, uansett hva du må gjøre, bare gjør det. Hold blikket og ikke bli bløt». Jeg har jo vært veldig heldig, og fått jobbe med noen av Norges beste skuespillere. Det har vært veldig lærerikt og inspirerende, sier Marcus tilbake.

«Maskeblomstfamilien» har Norgespremiere fredag 8. oktober!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Man kan se det på meg

Se trailer til «Maskeblomst»-familien nedenfor: