ANGRER IKKE: Til tross for at Catharina Pedersen har blitt en av de mest utskjelte deltakerne i årets "Farmen", angrer hun ikke på at hun ble med. Foto: TV 2
ANGRER IKKE: Til tross for at Catharina Pedersen har blitt en av de mest utskjelte deltakerne i årets "Farmen", angrer hun ikke på at hun ble med. Foto: TV 2Vis mer

- Det var mye drama

Brudd fikk Farmen-Catharina til å melde seg på konkurransen.

SEHER.NO: Det var et ødelagt kjærlighetsforhold som fikk omstridte Catharina Pedersen (27) til realityprogrammet Farmen.

- De periodene av livet mitt der noe har tatt slutt, har jeg bare stukket av, innrømmer hun overfor Dagbladet.

Tidligere har hun dratt til utlandet. Denne gangen dro hun heller til Farmen.

- Et langvarig forhold hadde gått i stykker, og det var mye drama. Det tok lang tid for meg å legge det bort. Nå, etter Farmen, tenker jeg ikke så mye på det, forteller hun.

Pedersen har blitt årets mest utskjelte deltager. På nettstedet Facebook finnes det hele seks "hatgrupper" mot jenta.

I forrige uke ble det kjent at en av de andre deltakerne - Vigdis Wanvik (51)- har meldt seg inn i en slik gruppe.

- Det overrasker meg ikke, sier Pedersen til Dagbladet.

- Hvis hun synes det er voksent gjort, vær så god. Selv ville jeg aldri meldt meg inn i en hatgruppe mot noen. Jeg tror de som ser på glemmer at vi er mennesker vi også.

Selv var hun ikke forberedt på de negative reaksjonene som kom etter programmet, og synes TV 2 viser en fordreid virkelighet.

- TV 2 har klippet sammen scener som gikk over flere dager. Jeg trodde ikke det gikk an å fremstille situasjoner så fordreid.

- Jeg tror ikke de som lager programmet har gått inn for å være kjipe mot meg. Men jeg skulle ønske jeg visste bedre hva jeg ble med på.

LES OGSÅ: Torkels tøffe kreft-kamp