Jamie Lynn Spears om datterens ulykke:

- Det var mitt verste mareritt

Britneys søster jubler over at datteren har kommet seg etter den dramatiske utforkjøringen.

GIKK BRA: Det ble dramatisk da datteren til Jamie Lynn Spears havnet i en ATV-ulykke. Heldigvis går det bra med datteren i dag. Foto: Skjermdump/Instagram
GIKK BRA: Det ble dramatisk da datteren til Jamie Lynn Spears havnet i en ATV-ulykke. Heldigvis går det bra med datteren i dag. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Maddie Aldridge (8), niesen til Britney Spears (35) ble i februar brakt til sykehuset etter en stygg ulykke med en ATV (et firehjulsdrevet motorkjøretøy red.anm.).

Datteren til artist og skuespiller Jamie Lynn Spears (25) mistet kontroll over kjøretøyet og havnet i en dam og ble liggende under vann i flere minutter. Da hjelpemannskapet kom til stedet var hun bevisstløs.

Nå, en måned etterpå, er datteren frisk og rask nok en gang, og Jamie Lynn åpner seg for første gang om datterens ulykke. Det gjør hun på bildedelingstjenesten Instagram.

- For en måned siden, på denne tiden, opplevde jeg alle mødres verste mareritt rett foran øynene mine, hjelpeløs. I dag kan vi feire dåpen til vår søte Kylie Blair. Jeg er ikke den beste til å forkynne, men vi ble vist guds nåde og vi er fortsatt takknemlig for hans nåde. Jeg vil aldri kunne stoppe å takke hver og en av dere for deres bønner, fordi det ga oss et mirakel. Vi er velsignet, og vi vil aldri glemme dere, og guds nåde. #Godisgood, skrev hun under bildet.

Var til stede

TMZ skrev først at Jamie Lynn ikke var til stede under ulykken, men det viste seg senere at hun og samboeren Jamie Watson bare var 100 meter unna da Maddie krasjet med ATV-en, som skal ha vært en bursdagsgave på Maddies sjuårsdag.

- I løpet av noen sekunder løp moren, stefaren og andre familiemedlemmer bort til dammen for å redde Maddie, men åtteåringen var fastspent til ATV-en. To minutter senere kom ambulansepersonellet til stedet for å redde Maddie ut av kjøretøyet, fortalte politiet til People.

Saken fortsetter under bildet.

VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet, ifølge TMZ. Dette bildet er fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Scanpix
VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet, ifølge TMZ. Dette bildet er fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Lå i koma

Etter ulykken ble åtte-åringen fraktet til sykehus i helikopter og tilstanden ble beskrevet som kritisk, men stabil, ifølge People.com.

Aldridge lå noen dager i koma, men en pressemelding fra sykehuset skrevet av en representant nær familien kunne noen dager etterpå fortelle gladnyheten om at den lille jenta hadde våknet.

- Med sin far, mor og stefar ved sin side har Maddie våknet tirsdag ettermiddag (amerikansk tid, journ anm). Legene fjernet respiratoren i dag, og hun er våken og snakker. Hun får fortsatt oksygen og tett oppfølging, men det ser ut som hun ikke har fått noen varige skader av ulykken, stod det i meldingen.

#AshWednesday 🙏🏻 #Godisgood

Et innlegg delt av Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears)

Ung mor

Lynn Spears ble gravid allerede som 16-åring i 2007, noe hun åpnet seg om i TLC-dokumentaren «When the Lights Go Out» i fjor.

Britneys lillesøster prøvde imidlertid fort å snu fokuset hun fikk i media mot karrieren, og satset på countrymusikk. For tre år siden ga hun ut EP-en «The Journey», og i slutten av januar tvitret hun om sin nye låt Sleepover.

Saken fortsetter under bildet.

UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix
UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I fjor ble hun intervjuet av magasinet People om dattera Maddie, og til tross for at karrieren står høyt på prioriteringslista hennes, kommer Maddie alltid først.

- Jeg føler Maddie ble oppdratt i et hjem med så mye ærlighet og kjærlighet. Hun er en veldig glad liten jente, og det er ikke noe mer en foreldre kan ønske seg av barnet sitt, sa Spears til magasinet.

LES OGSÅ: Adeles sønn (4) fikk fyrverkerirester i øyet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer