- Det var min verste opplevelse

Wenche Myhre snakker ut om sitt mest fryktelige minne fra artistlivet.

FÆL OPPLEVELSE: Wenche Myhre har vært i rampelyset i nesten 60 år, noe som innebærer at hun har stått på scenen i vonde så vel som gode tider. På «Lindmo» denne uken fortalte hun om at hun stod på scenen rett etter sitt aller verste familiedram Foto: FameFlynet Sweden
FÆL OPPLEVELSE: Wenche Myhre har vært i rampelyset i nesten 60 år, noe som innebærer at hun har stått på scenen i vonde så vel som gode tider. På «Lindmo» denne uken fortalte hun om at hun stod på scenen rett etter sitt aller verste familiedram Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Om et par uker står den folkekjære artisten Wenche Myhre (65) på scenen på sin egen 66-årsdag, etter nesten seks tiår i rampelyset.  

Den norske superstjernen, som ble rammet av kreft i 2010, har aldri latt vanskelige stunder stanse henne fra å gå på scenen og underholde. Da hun gjestet NRK-programmet «Lindmo» lørdag kveld, fortalte hun sin verste opplevelse i karrieren.

Under generalprøven til et stort TV-show i Basel i 1981, fikk hun melding om at sine to yngste barn var gått igjennom isen hjemme i Norge. Mens mamma Wenche opptrådte i utlandet, ble barna passet av to barnepiker.

- Det var helt forferdelig. De hadde vært ute og lekt, og i et ubevoktet øyeblikk så løp den yngste datteren min ut og falt igjennom. Og det var strøm der, og det var, ja... fortalte hun til programleder Anne Lindmo.


Den yngste sønnen hoppet uti for å redde lillesøsteren, men han var bare to år eldre enn henne og klarte ikke å hjelpe.

- Så da kom eldstemann og reddet, han holdt dem oppe. Han holdt faktisk søsteren sin i håret, det var det eneste han klarte å få fatt på, berettet Wenche videre.

Heldigvis gikk det bra med alle tre - barnepikene kom til, og Norsk luftambulanse kom og fraktet barna til sykehus. Så da tiden kom for at den populære sangeren skulle på scenen foran det sveitsiske publikummet, gjennomførte hun showet - selv etter det fæle dramaet hjemme i Norge.

- Jeg husker ikke så mye av showet, for jeg ville jo bare leie et privatfly og komme meg hjem. Men så sa de «det er ingen vits, for alt har gått bra, gjør showet ditt». Det var et TV-program, svært, men det var uviktig for meg da. Det var det verste øyeblikket for meg, fortalte Myhre åpenhjertig.

LES OGSÅ: - Tårene sprutet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer