Hailey Baldwin

- Det var merkelig stemning mellom oss etter bruddet

Åpner seg om det tidligere forholdet med verdensstjernen.

BLE SLUTT: Justin Bieber og Hailey Baldwin var et par i starten av 2016, men så tok det brått slutt. Nå snakker hun ut om bruddet. Foto: NTB scanpix
BLE SLUTT: Justin Bieber og Hailey Baldwin var et par i starten av 2016, men så tok det brått slutt. Nå snakker hun ut om bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For to og et halvt år siden skapte modellen Hailey Baldwin (24) og Justin Bieber (21) sjokkbølger gjennom Hollywood da de delte et hett kyssebilde på Instagram.

Ryktene som hadde svirret en liten stund viste seg å stemme, og i tiden etterpå var det ikke noen tvil om at de to stjernene hadde blitt mer enn bare venner.

Forholdet ble imidlertid av det kortvarige slaget, og var over etter kun noen måneder. I ettertid har ikke Bieber og Baldwin vært å se sammen, og flere har spekulert i om det kan ha vært et dramatisk brudd.

I et nytt intervju med The Times forteller Hailey Baldwin for første gang om tiden etter bruddet med den svært berømte stjernen, ifølge Elle.

Saken fortsetter nedenfor.

Snakket ikke sammen

- Justin og jeg var venner veldig lenge. Jeg møtte ham da jeg var svært ung, og han var en av mine bestevenner. Alle vet at det kom til et punkt der vi var mer enn det, men det skjer når man er 18, 19 år, sier hun, og legger til:

- Etter bruddet gikk vi gjennom en lang periode der vi ikke var venner. Vi snakket ikke sammen på veldig lenge, og det var merkelig stemning mellom oss. Vi har kommet oss videre fra det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.