Hailey Baldwin

- Det var merkelig stemning mellom oss etter bruddet

Åpner seg om det tidligere forholdet med verdensstjernen.

BLE SLUTT: Justin Bieber og Hailey Baldwin var et par i starten av 2016, men så tok det brått slutt. Nå snakker hun ut om bruddet. Foto: NTB scanpix
BLE SLUTT: Justin Bieber og Hailey Baldwin var et par i starten av 2016, men så tok det brått slutt. Nå snakker hun ut om bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For to og et halvt år siden skapte modellen Hailey Baldwin (24) og Justin Bieber (21) sjokkbølger gjennom Hollywood da de delte et hett kyssebilde på Instagram.

Ryktene som hadde svirret en liten stund viste seg å stemme, og i tiden etterpå var det ikke noen tvil om at de to stjernene hadde blitt mer enn bare venner.

Forholdet ble imidlertid av det kortvarige slaget, og var over etter kun noen måneder. I ettertid har ikke Bieber og Baldwin vært å se sammen, og flere har spekulert i om det kan ha vært et dramatisk brudd.

I et nytt intervju med The Times forteller Hailey Baldwin for første gang om tiden etter bruddet med den svært berømte stjernen, ifølge Elle.

Saken fortsetter nedenfor.

Snakket ikke sammen

- Justin og jeg var venner veldig lenge. Jeg møtte ham da jeg var svært ung, og han var en av mine bestevenner. Alle vet at det kom til et punkt der vi var mer enn det, men det skjer når man er 18, 19 år, sier hun, og legger til:

- Etter bruddet gikk vi gjennom en lang periode der vi ikke var venner. Vi snakket ikke sammen på veldig lenge, og det var merkelig stemning mellom oss. Vi har kommet oss videre fra det.

Den vakre modellen forklarer at etter hvert som tiden gikk, klarte hun å få en bedre kontakt med eksen igjen.

- Jeg hadde aldri vært i et høyprofilert forhold som det. Det fikk oss begge til å innse at vi fungerte mye bedre som venner. Han er en jeg setter pris på, og situasjonen er mye mer moden nå. Alt er bra, sier hun.

Ble slutt

Det var våren 2016 Baldwin avslørte at forholdet med Justin var over. Årsaken var at det ble for komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til Marie Claire.

Saken fortsetter nedenfor.

Før bruddet ble et faktum, virket det som om Bieber hadde svært sterke følelser for 21-åringen.

I febuar 2016 sa han i et intervju med bladet GQ at han elsket Baldwin. Likevel la han ikke skjul på at han var redd for å såre henne.

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig... Jeg vil bare ikke såre henne, sa han åpenhjertig til bladet, ifølge Contactmusic.com.

- Er singel

Den siste tiden har Hailey Baldwin vært involvert med den ettertraktede, kanadiske musikeren Shawn Medes (19).

Helt siden 2017 har de to stjernene vært koblet til hverandre. De ble spottet sammen på en Halloween-fest i Toronto, mens de holdt hender. Baldwin har også tidligere omtalt sin nye flørt som «fantastisk».

Duoen fikk mye oppmerksomhet da de i mai dukket opp på MET-gallaen sammen, og mange anså dette som at de bekreftet forholdet.

I det ferske intervjuet med The Times, forteller Hailey riktignok at hun fremdeles er singel, ifølge E!News.

- Vi henger mye sammen, og han er en fantastisk ung gentleman. Men jeg er singel, sier hun.

Hun har tidligere også vært koblet med internett-kjendis og modell Cameron Dallas (23).

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke at de dater

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer