BLÅØYD: Ole André Sivertsen syntes det var sjarmerende å være med på den aller første Robinson-ekspedisjonen for snart ti år siden. Se video lenger ned i saken. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLÅØYD: Ole André Sivertsen syntes det var sjarmerende å være med på den aller første Robinson-ekspedisjonen for snart ti år siden. Se video lenger ned i saken. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det var mer texas før

Robinson-pioneren minnes gamle, gale dager på øya.

Se videointervju lenger ned i saken.

SEHER.NO: - Jeg følger selvfølgelig med på Robinson. Jeg er Robinson-fan!

Ole André Sivertsen (37) er en av Robinson-pionerene. Sammen med blant andre Christer Falck, Mette Iversen og Elisa Røtterud var han deltager på den aller første Robinson-ekspedisjonen som TV3 arrangerte i 1999.

Han mener ting har forandret seg siden han var med på innspillingen for snart ti år siden. Han sier at produksjonen i dag heller mer mot et Big Brother-perspektiv.

Gamle, gale dager
- Da jeg var på øya var det litt mer texas. Hvis vi var vekk en dag så var det ikke noen som savna oss før sola gikk ned. Men sånn er det ikke lenger. Nå er det en helt annen kontroll på produksjonen. Jeg vet at det er store forskjeller i måten det blir produsert på, men TV-programmet er vel stort sett det samme, sier Ole André til Seher.no.

Sivilingeniøren og programlederen hadde nok ikke meldt seg på konseptet slik det er i dag.

- Hvis Robinson hadde vært arrangert for første gang en gang til ville jeg sikkert søkt. Jeg synes det var kult å være med første gangen, da man egentlig ikke visste helt hva det var for noe. Så kunne man gå litt blåøyd på alle feila jeg gjorde. Det var litt av sjarmen synes jeg, sier Ole André.

Heia Tobben
Selv om han påstår at han følger med på denne sesongen av reality-serien, så sliter han med å huske navn når han blir bedt om å peke ut sin favoritt.

- Nå tvinger du meg til å huske navn - men er det ikke en som heter Tobben? Han er min favoritt så langt.

Vi antar Ole André mener Tom André Tveitan (38) - Tommen, som er den eneste gjenværende av det tidligere lag Sør.

I fjor var Sivertsen konkurranseredaktør for Robinson. Sivilingeniøren har hatt mange jobber som kombinerer naturfag og medier. Etter Robinson-ekspedisjonen var han en periode programleder for det populærvitenskapelige programmet Newton på NRK. For tiden er han redaktør for naturfag i forlaget Cappelen Damm.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Het Robinson-flørt