- Det var masse blod

Flere skadet seg under TV2-innspilling i Borneo.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag er det premiere på TV2s nye serie «Ingen kjære mor».

I programmet blir vi bedre kjent med seks bortskjemte jenter som er vant til å bli vartet opp av foreldrene. Derfor blir de sendt på en tre ukers dannelsesreise til Borneos jungel der de må klare seg i helt nye omgivelser. 

Ikke bare mangel på TV, internett og daglig dusj har vært en utfordring for jentene. Flere ble skadet under innspilling, og Natalie Moen Axelson måtte sy da hun tråkket på en kvist i jungelen.

- Jeg klarte å kutte meg i leggen. Det skjedde under første tur i jungelen. Vi fikk beskjed om å se etter hvor vi gikk, men det gjorde ikke jeg. Jeg kuttet meg på en gren med lange tagger, så jeg måtte sy to sting i leggen, forteller hun. 

Få med deg Seoghør.no Weekend TV her!

Natalies turvenninne Susanne Kleveland kom heller ikke helt uskadd fra reisen. 

- Jeg ble bitt av småkryp, og fikk hudinfeksjon. Det var ikke veldig alvorlig, men de spiste seg inn på benet mitt da jeg kom hjem, så jeg fikk brist i foten.

Se «Ingen kjære mor» på TV2 tirsdager kl. 20.00

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk ny jobb etter Farmen-hetsen    

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer