- Det var mange damer en gang i tiden

Viggo Sandvik får bedre tak på damene på scenen med Göran Fristorp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere Vazelina-stjerne Viggo Sandvik (61) er for tiden travelt opptatt på turné med Göran Fristorp (64). Totningen forteller at han har fått ekstra drag på damene etter at han slo seg sammen med Fristorp. 

- Alle damer jeg kjente var opptatt av ham. Da tenkte jeg at «endelig, nå blir det mye damer på konsertene» og det stemmer. Det er nok ikke meg de kommer for å se, sier Sandvik til Seoghør.no. 

Fristorp har en lang karriere bak seg, og ble først kjent da han vant Grand Prix i Sverige som en del av gruppen Malta med sangen «Sommaren som aldrig säger nej».

Den sjarmerende 64-åringen har alltid hatt draget på damene siden han slo gjennom på midten av 1970-tallet. 

- Jeg vet ikke om jeg har draget lenger. Det var mye damer en gang i tiden. Det er et tveegget sverd. Om man er popstjerne risikerer man at det overskygger det man prøver å formidle, men i det store og hele har det vært helt fantastisk, mener Fristorp. 

Sandvik mener å vite hvorfor kvinnene faller for den svenske sangeren. 

- De fleste mannfolk er opptatt av kvinnfolk, brennvin og tipping. Så kommer det en stor kunstner fra Sverige som spiller gitar. Han har noe av det mange menn mangler. Den følelsesladede måten å kommunisere på.

De to herrene reiser for tiden Norge rundt med forestillingen «Prøysen møter Taube», der de spiller sine tolkninger av to av Nordens mest kjente visesangere. 28. oktober står de på scenen på Christiania Teater i Oslo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 22[email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En fordel å ha fylt 50  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer