Tammy Slaton:

- Det var magisk

Åpner seg om bryllupet, etter at hun giftet seg i fjor.

GIFTET SEG: TLC-stjerne Tammy Slaton giftet seg i fjor. Nå får vi se det på TV-skjermen. Foto: TLC
GIFTET SEG: TLC-stjerne Tammy Slaton giftet seg i fjor. Nå får vi se det på TV-skjermen. Foto: TLC Vis mer
Publisert

Flere programmer på TV-kanalen TLC har gjort stor suksess i Norge, og verden for øvrig, og det er nok flere som kjenner igjen serietitler som «Sister Wives», «90 Day Fiancé» og «Say Yes to the Dress».

En av kanalens mest populære serier, «1000-lb Sisters», som handler om søstrene Amy Slaton-Halterman (34), Tammy Slaton (35) og deres familie, er også blitt flittig omtalt de seneste årene.

Serien omhandler søstrenes hverdag, samt deres vei mot vektnedgang.

I seriens nyeste episode får vi se når Tammy Slaton endelig blir en gift kvinne. Hun forklarer blant annet at dagen ble «akkurat slik hun så for seg».

DRAMATISK: «1000 lb sisters» er tilbake med sin fjerde sesong. Amy Slaton og Tammy Slaton tar med seerne på deres slankeprosess. Video: TLF/Rød Løper Vis mer

Slaton giftet seg med kjæresten Caleb Willingham (39) i november i fjor, på Windsor Lane rehabiliteringssenter i Ohio. På senteret har Slaton fokusert på vektnedgang i lengre tid.

I et klipp som People har fått tilgang til kan man se 35-åringen i hvit kjole og tiara, mens hennes kommende ektemann gråter når hun går nedover gulvet.

- Da jeg så Caleb stå ved alteret, så jeg for meg duer og sommerfugler overalt, som at gud hadde åpnet skyene og sluppet frem solskinnet. Det var magisk, sier hun i klippet.

- Da jeg endelig så henne, eksploderte hjertet mitt, legger Caleb til.

Ekteparet møttes første gang mens de begge bodde på rehabiliteringssenteret. Etter at de forelsket seg, bestemte de seg for at det var der de ønsket å gifte seg. Til stede var 30 av parets nærmeste familie og venner.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

- Bryllupsdagen vår var perfekt, og det var så mye kjærlighet i luften. Jeg giftet meg med min beste venn, uttalte Slaton til People etter den lykkelige dagen.

LES OGSÅ: Nær døden: - Lungene hennes ga opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer