<strong>INVITERTE TIL FEST:</strong> Onsdag er det Henriette Bruusgaards tur til å invitere Tommy Steine, Berit Riise og Tommy Sharif til middag.  Foto: TVNorge
INVITERTE TIL FEST: Onsdag er det Henriette Bruusgaards tur til å invitere Tommy Steine, Berit Riise og Tommy Sharif til middag. Foto: TVNorge Vis mer

- Det var litt flaut

En av gjestene håpet jentegjengen skulle gjøre noe helt annet...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den andre sesongen av "4-stjerners middag" er i full gang på TVNorge, og den første uka er det firkløveret Henriette Bruusgaard, Berit Riise, Tommy Sharif og Tommy Steine som skal varte opp hverandre med god mat og hygggelig selskap.

Først ut var fotballmamma Berit Riise, som ble belønnet med 30 poeng for det hun stelte i stand. Dagen etter var det dekk-kongen Tommy Sharif sin tur til å være vert. For stemningen, og maten han serverte, som var tomatsuppe med uskrellede egg, pølser og potetmos, samt tress-is, fikk pakistaneren beskjedne 18 poeng.

Onsdag er det Henriette Bruusgaards tur. I programmet får TVNorge-programlederen vist at hun har flere ferdigheter enn dem hun viser på kjøkkenet. Overraskelsen er nemlig stor hos gjestene når en haug av jenter stiger inn i rommet og begynner å synge. Én av dem som tok stemmen fatt var Henriette selv.

I tre år har nemlig den livlige programlederen sunget i koret, som kaller seg for pikekoret. Gjengen øver sammen én gang i uka. Tommy Sharif derimot, la ikke skjul på at han håpet det var strip-tease han skulle få oppleve...

- Det var litt flaut å synge foran de andre gjestene. Vi fikk ikke øvd heller, i tillegg til at det var mindre enn halve koret som var med. Så dette var nok ikke koret på sitt beste, forteller Bruusgaard til Seher.no.

TVNorge-kjendisen har allerede rukket å se klipp fra seansen. Hun innrømmer at hun ikke er overbegeistret over det hun fikk se.

- Det har hørtes bedre ut før. Lyden var liksom så rar, og det er jo litt dumt egentlig. Men selv om det var litt flaut å stå der, var det jo gøy.

Henriette Bruusgaard har rukket å gjøre masse så langt i sin karriere. I tillegg til etter hvert å ha opparbeidet seg et kjent TV-ansikt, har hun også spilt hovedrollen i filmen "Rovdyr".

- Er en artistkarriere neste steg, kanskje?

- Jeg har jo vært med i "Beat for beat" på NRK innimellom da. Hvem vet? Nei, jeg har vel ikke tenkt til det med det første, sier Henriette Bruusgaard, som synes det var hyggelig å få Tommy Steine, Tommy Sharif og Berit Riise på besøk.

- Alle var vel litt utslitt etter å ha vært hos Tommy Sharif, så vi måtte på en måte lande litt. Alle pustet ut. Middagen hos Tommy var det mest absurde jeg har vært med på, forteller hun til Seher.no.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ KOMMENTAREN: Jo flere kokker, jo mer søl
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer