- Det var like før jeg krasja inn i tunnelveggen

Selda Ekiz så døden i hvitøyet da hun punkterte bilen i 100 kilometer i timen.

SKREMMENDE OPPLEVELSE: Selda Ekiz avslører at hun ikke lenger kjører bil etter hun opplevde en dramatisk hendelse bak rattet.  Foto: Erlend Haukeland
SKREMMENDE OPPLEVELSE: Selda Ekiz avslører at hun ikke lenger kjører bil etter hun opplevde en dramatisk hendelse bak rattet. Foto: Erlend Haukeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programleder Selda Ekiz (31) har gjort stor suksess gjennom TV-programmene «Newton» og «Anno» på NRK.

Den vakre 31-åringen har også grunner til å smile av livet på hjemmebane. I drøye seks år har hun vært i et lykkelig forhold med den ti år eldre komikeren Gustav Nilsen (41).

For en tid tilbake fikk de imidlertid kjenne på skrekken av å miste hverandre, da Selda opplevde sitt mest dramatiske øyeblikk.

- Det var da jeg punkterte bilen til Gustav i en tunnel i 100 kilometer i timen, sier hun til Se og Hør.

- Det var like for jeg krasja inn i tunnelveggen. Jeg kjører ikke så mye lenger, for å si det sånn, avslører hun. 

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNESKUDD: Selda Ekiz har gjort suksess som programleder for NRK-suksessen «Anno». Foto: NRK
STJERNESKUDD: Selda Ekiz har gjort suksess som programleder for NRK-suksessen «Anno». Foto: NRK Vis mer

Drømmer om giftermål og barn

Etter den skremmende opplevelsen bak rattet, var det godt å finne trøst i sin kjæres armer. 

I fjor røpet NRK-profilen at hun drømmer om både ekteskap og barn med samboeren:

- Jeg begynner jo å bli gammel, og tenker at jeg bør sette i gang. Etter at jeg ble tante, ser jeg jo at det er fullt mulig å få en oppegående unge. Men jeg liker å jobbe mye, sa hun til Se og Hør like før jul.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: Selda Ekiz og Gustav Nilsen har vært sammen i seks år, og programlederen legger ikke skjul på at hun drømmer om familieforøkelse i fremtiden.  Foto: Tore Skaar
FLOTT PAR: Selda Ekiz og Gustav Nilsen har vært sammen i seks år, og programlederen legger ikke skjul på at hun drømmer om familieforøkelse i fremtiden. Foto: Tore Skaar Vis mer

Det er derfor ikke rart at frierbrev den populære programlederen har mottatt de siste årene står ubesvarte.

- Jeg har fått frierbrev, men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier «jeg har sett deg på TV, skal vi ta en brus sammen». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på TV, men jeg svarer ikke på noe, sa Ekiz til Seoghør.no i 2012.

- Jeg er kjempestolt

Før Selda Ekiz ble programleder for NRKs realitysuksess «Anno», ledet hun det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet «Newton» på statskanalen.

I 2013 sikret den jobben henne en Gullruten-pris for beste programleder.

- Jeg er kjempestolt og glad for at jeg har vunnet, og jeg vil takke de andre nominerte og... DET glemte jeg! Det er det man gjør, er det ikke? Denne her er like mye Margrethe Røed, Anne Rimmen og Else Kåss Furuseth sin, sa Selda til Seoghør.no etter å ha vunnet prisen.

Nedenfor kan du se Seldas vinnerintervju med Seoghør.no:

LES OGSÅ: - Det er første bryllupsdag vi feirer sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer