SKILLES: Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skal ha hatt problemer i ekteskapet lenge før ryktene begynte å svirre om en skilsmisse. Foto: wenn.com
SKILLES: Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skal ha hatt problemer i ekteskapet lenge før ryktene begynte å svirre om en skilsmisse. Foto: wenn.com Vis mer

- Det var lett å se at bryllupsrusen var over

«Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skal ha slitt med ekteskapet lenge før helgens skilsmisse-nyhet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag kom den triste nyheten om at «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (29) og Ryan Sweeting (27) skal skilles etter kun 21 måneder som gift.

Allerede i mars svirret ryktene om at det var problemer i ekteskapet, og nå sier en kilde til People at paret har vært ulykkelige lenge.

- De få gangene Kaley og Ryan gjorde ting sammen ute, så var spenningen svært merkbar. Det var lett å se at bryllupsrusen var over, skal en kilde ha sagt til People.

- Det virket som om de prøvde å holde liv i ekteskapet ved å gå på romantiske dater, men begge virket ulykkelige, fortsatte kilden.

Like før nyheten ble kjent, fjernet «Big Bang Theory»-stjernen alle bilder som involverte ektemannen på sine ulike sosiale medier.

TV-STJERNE: Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons, Johnny Galecki og Kaley Cuoco har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: ©CBS/Courtesy Everett Collection/All Over Press
TV-STJERNE: Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Jim Parsons, Johnny Galecki og Kaley Cuoco har blitt verdensberømte gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: ©CBS/Courtesy Everett Collection/All Over Press Vis mer

Sweeting fjernet på sin side alt av innhold på sin Instagram-profil og slettet Facebook-siden sin,meldte UsWeekly.

Slik ble nyheten bekreftet:

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har gjensidig besluttet å avslutte deres ekteskap. De ber nå om privatliv. Det vil ikke bli sagt noe ytterligere om denne saken, sa Cuocos talsperson i helgen til People.com.

Kaley skal ha ønsket seg barn

I tillegg skal det ha vært store forskjeller på hva de to ønsket for den nærmeste fremtiden.

- De har kranglet konstant og vært i tottene på hverandre. Kaley vil veldig gjerne ha barn med det samme, men Ryan er ikke klar for å bli far ennå, sa en kilde til Life & Style magazine.

Dette skal ha vært et stort problem for skuespilleren som angivelig hadde vært verpesyk i over ett år allerede.

- Han har skjøvet det unna en stund nå. Og nylig fortalte han Kaley at han ikke vet om han vil ha barn med det første, fortalte kilden.

SPENNING: Ifølge kilder skal det ha vært en ubehagelig stemning i forholdet i lang tid. Foto: SipaUSA
SPENNING: Ifølge kilder skal det ha vært en ubehagelig stemning i forholdet i lang tid. Foto: SipaUSA Vis mer

En uke senere slo 29-åringen derimot tilbake mot bruddryktene.

- Ja, vi skal så absolutt skilles, kan dere ikke se det!!!?! Endelig gjenforent etter fire uker borte fra hverandre. Jeg har savnet denne mannen mer enn noe annet!! #Rykter #IkkeGravid

#FremdelesGift, skrev hun under et bilde, som nå er fjernet, av seg selv og Sweeting på Instagram.

Fredag kom altså nyheten om at duoen, som sist ble sett offentlig sammen på en event 10. september, har gått hver til sitt.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco sultet seg før fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer