«Jakten på kjærligheten»:

- Det var leit

Tok til tårene etter samtalen med «Jakten»-bonden.

EXIT: Frier Frida Emilie Strand stjal et kyss fra eggbonden Martin Amundrød uten hell. Foto: Espen Solli
EXIT: Frier Frida Emilie Strand stjal et kyss fra eggbonden Martin Amundrød uten hell. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Den nye sesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2 er godt i gang, og frierne er i gang med å kjempe om bøndenes hjerter.

I onsdagens episode ga eggbonden Martin Amundrød (36) beskjed til frier Frida Emilie Strand (29) om at han dessverre måtte dumpe henne.

Frida Emilie brøt ut i tårer da hun gikk tilbake til rommet for å pakke bagen sin. I et intervju med TV 2 forteller hun om hvordan livet er i dag.

- Bare ta kontakt

- Det var litt forventet å bli sendt hjem. Martin hadde mye bedre kjemi med de to herlige damene som var igjen. Men det var selvfølgelig leit å måtte dra fra en så flott plass, deler Frida Emilie til TV 2 etter sommerens innspilling.

FØRSTE KYSS: Årets første «Jakten»-kyss er her. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Frida Emilie sier at hun var betatt, men at det var vanskelig å få følelser på så kort tid, men at de kanskje hadde kommet om hun fikk vært der lenger. Hun sier likevel at hun godt kan være venn med Martin, da hun synes han er en fantastisk mann.

29-åringen beskriver TV-deltakelsen som en helt fantastisk opplevelse, og legger til at hun fortsatt prater daglig med flere av de andre damene fra gårdsoppholdet.

Sivilstatusen hennes er foreløpig den samme.

TV-DATER: En av årets friere i «Jakten på kjærligheten» har prøvd å finne kjærligheten i et annet datingprogram tidligere. Video: Rød Løper Vis mer

- Det går veldig bra med meg nå. Det var veldig godt å komme hjem til familien, jobb og rutiner. Jeg er fortsatt singel og fri, så er det en mann der ute som ønsker spenning og aktivitet i hverdagen, så er det bare å ta kontakt.

- Fikk aldri sommerfugler i magen

Martin har bare gode ord å si om Frida Emilie, men i likhet med henne følte han at de passet bedre som venner enn potensielle kjærester.

KLEINT: «Jakten på kjærligheten» er i gang, og bonde Martin gruer seg spesielt til å se én ting på tv. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper og TV 2 Vis mer

- Jeg er helt sikker på at jeg kunne ha satt bort gården til henne i to uker og reist på ferie, uten å ha en eneste bekymring, og at alt var like bra eller bedre når jeg kom hjem. Men, jeg fikk aldri sommerfugler i magen, eller noe pirring.

Til tross for at det var hardt for eggbonden å ta farvel, måtte han gjøre det som føltes riktig for han selv og følge hjertet.

LES OGSÅ: Ekteskapet vekker reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer