- Det var kjipt å se henne syk

Trond Fausa Aurvaag om samboeren Lena Kristin Ellingsens sykdom.

SUKSESSVENNER: Frank (Steven Van Zandt) blir god venn med Torgeir (Trond Fausa Aurvåg) på NAV-kurs i «Lilyhammer». Foto: Rubicon/NRK
SUKSESSVENNER: Frank (Steven Van Zandt) blir god venn med Torgeir (Trond Fausa Aurvåg) på NAV-kurs i «Lilyhammer». Foto: Rubicon/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Lilyhammer»-stjernen Trond Fausa Aurvåg (39) er glad samboeren Lena Kristin Ellingsen (31), er frisk igjen etter at «Himmelblå»-skuespilleren ble sykmeldt ett år da hun fikk diagnosen post-viral-tretthetssyndrom.

- Hva skal jeg si om det. Jeg synes det er veldig deilig og er veldig glad for at hun er frisk igjen. Det var kjipt å se henne syk, men veldig fint at hun har blitt frisk igjen, sier Aurvåg til VG.

Han sier han selv også har tatt litt lærdom av sykdommen.

- Ja, jeg vil jo ikke bli syk jeg heller. Jeg har vel ikke lært så mye, men jeg har vel prøvd å sette av tid. Vi skal jo ut og reise noen måneder i Asia etter påske. Det er viktig med fritid også, noe Little Steven ikke skjønner. Han jobber hele tiden. Jeg setter veldig pris på fritiden også, sier Aurvåg.

Det var i slutten av mars i 2010 mens «Himmelblå»-feberen var på topp at Lena opplevde den tunge perioden.


- Det begynte med kyssesyken, altså en virusinfeksjon. Og til slutt fikk jeg diagnosen, post-viral-tretthets-syndrom. På norsk betyr det ettervirkninger av virus. Men at jeg ble så kraftig slått ut skyldes nok like mye at jeg rett og slett har stresset mye i mange år uten å ta hensyn til kroppen min. Dette var noe jeg hadde undertrykket i mange år. Følelser jeg hadde ignorert for lenge, har Lena tidligere uttalt til Dagbladet Magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå passer det best å ikke ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer