- Det var kjærlighet ved første blikk

Marthe Sveberg Bjørstad falt pladask for musikerkjæresten.

TV-KLARE: Per Ove Løvik, Linda Bjørnes, Roar Husetuft, programleder Marthe Sveberg Bjørstad, Bente Fremo, Wenche Fremo og Svein Bøylestad er bøndene som skal kjempe om å få flest frierbrev i høst. Foto: TV 2
TV-KLARE: Per Ove Løvik, Linda Bjørnes, Roar Husetuft, programleder Marthe Sveberg Bjørstad, Bente Fremo, Wenche Fremo og Svein Bøylestad er bøndene som skal kjempe om å få flest frierbrev i høst. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-profilen Marthe Sverberg Bjørstad (33) er kvinnen som tar over roret etter Katrine Moholt i TV 2-programmet «Jakten på kjæligheten». Mandag går startskuddet for en forelsket og  Bjørstad.

Til Dagbladet forteller programlederen at hun selv falt pladask for sin egen kjæreste, musikeren Håvard Bjørshol, for cirka to år siden.

- Håvard var pedagog i barnehagen hvor venninna mi, Solveig Kloppen, har barna sine. Han hadde sett meg på TV og sa til henne at dersom hun kunne ordne en date, så skulle hun få ti gratis barnevakter. Min reaksjon var sjølsagt: «NOT gonna happen!» Det hørtes jo desperat ut. Men så ble det noen mailer mellom oss, forteller hun til avisen.

En dag så 33-åringen plutselig Håvard på gata - midt i St. Hanshaugenkrysset. Dermed var det gjort, avslører hun.

- Det var kjærlighet ved første blikk. Det høres ut som en klisjé, men vi klemte hverandre der og da, holdt hverandre i hendene, han luktet godt, alt det der. Det var fantastisk. Jeg sier derfor til alle: Ikke gi opp! Sjøl om du aldri tror det vil hende deg, så skjer det, mener Marthe Sveberg Bjørstad, som har brukt sommeren på å pusse opp parets leilighet.

At det ligger noe i uttrykket «kjærlighet ved første blikk», er Bjørstad en av dem som kan skrive under på. I 2010 forlovet nemlig den tidligere «Skal vi danse»-programlederen seg med sin kjære Håvard.   

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bondesøstre jakter på kjærligheten   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer