- Det var kjærlighet ved første blikk

Men Anders Danielsen Lie ler når han og toppmodell-kona blir kalt for «superpar».

<strong>KINOAKTUELL:</strong> Anders Danielsen Lie sier til VG Helg at han egentlig ikke har lyst til å være skuespiller, men at visse enkeltprosjekter, som «Oslo 31. august» appllerer til ham. Nå går han løs på sin periode som turnuslege ved Gjøvik sykehus.  Foto: Magnus Ross/ STELLA PICTURES
KINOAKTUELL: Anders Danielsen Lie sier til VG Helg at han egentlig ikke har lyst til å være skuespiller, men at visse enkeltprosjekter, som «Oslo 31. august» appllerer til ham. Nå går han løs på sin periode som turnuslege ved Gjøvik sykehus. Foto: Magnus Ross/ STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuespilleren, musikeren, potensielle forfatteren og legen Anders Danielsen Lie (32) kan fremstå som en særs vellykket mann med mange talenter.

Ikek bare er han aktuell som hovedrolleinnehaver i Joachim Triers kritikerroste «Oslo 31. august», han er dessuten gift med den norske toppmodellen Iselin Steiro (25). De to møttes i 2007, og i dag er de mann og kone. Til tross for sin tydelige sivilstatus, er «Reprise»-stjernen noe motvillig til å snakke om sin vakre ektefelle.

- Jeg er utrolig glad i Iselin, men jeg er ikke en sånn person som ønsker å brette ut privatlivet mitt i media selv om jeg er aktuell med en film, sier Anders til VG Helg.

32-åringen møtte sin nåværende kone for aller første gang på en fest, «enkelt og greit». Og det var trolig ikke så mye mer komplisert enn som så, for på spørsmål om «det var kjærlighet ved første blikk», nøler ikke Anders med å svare.

- Ja, det vil jeg si, lyder turnuslegens kontante svar til VG Helg.

- Jeg kan vel si at jeg trives veldig godt med å være gift og at jeg har en fantastisk kone, fortsetter han.


Det unge ekteparet vil nok for mange fremstå som et temmelig perfekt par - en lege som også er kunstnerisk anlagt, og en internasjonalt kjent modell som studerer ved Arkitekthøgskolen i Oslo. Men når de ser bilder av seg selv i pressen med ordet «superpar» i bildeteksten, begynner de vanligvis bare å le.

- Det som er kinkig er hvis noen tror det er noe veldig spesielt med min kone og meg. Det er jo ikke det i det hele tatt. Vi er helt vanlige mennesker, understreker han overfor VG Helg.


Filmen «Oslo 31. august» hadde norsk kinopremiere den 31. august, så klart.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De elsket å se meg spy  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer