- Det var kjærlighet ved første blikk

Programleder Marthe Sveberg avslører at årets «Jakten på kjærligheten» starter med et brak for en av bøndene... Se video.

SEOGHØR.NO: Programleder Marthe Sveberg (35) har nok en gang hjulpet single bønder i jakten på sin drømmepartner og mandag har årets sesong av «Jakten på kjærligheten» premiere på TV 2. 

Sveberg tror årets sesong vil by på mange overraskelser for seerne.

- Vi har en veldig variert gjeng. Noen har følelsene utenpå, mens andre skjuler dem mer inni seg. Noen er veldig verbale og andre er ikke det i det hele tatt. Det rødmes og les og alt kommer til syne.

- De tiltrekker seg veldig varierte friere, så det blir morsomt å se, sier Sveberg til Seoghør.no. 

Innspillingen er allerede godt i gang og Marthe tror det er gode kjærlighetsodds for årets deltagere. 

- Jeg er veldig glad over å ha sett det første møtet mellom dem, for det er først da man vet om dette kan være noe. 

Kjærlighet ved første blikk
Sveberg avslører at spesielt én bonde opplever at hjertet banker litt fortere under et av de tidligste stevnemøte. 

- På speed-date hadde vi en bonde som helt uventet ble mo i knærne. Det kom en tåre og han fikk en «ut-av-seg-sjæl-opplevelse» da frieren kom inn. Det var kjærlighet ved første blikk, sier hun til  Seoghør.no og smiler.

 I høst inviterer den gravide programlederen også kameraer på innsiden av sitt eget forhold i TV-serien «Hvordan overleve...», der hun ser nærmere på sitt eget og andres ekteskap. 

 - Det er hverdagsproblematikk. Vi snakker mye om det vi er stolt av og glade for, men det er litt mye igjen som vi prøver å gjemme eller fornekte. Det er få som vil snakke om å mislykkes i ekteskapet, men det er veldig mange som gjør det. Det kan være et poeng å høre om hvorfor, mener Marthe.  

Se «Jakten på kjærligheten» mandag kl. 20.00 på TV 2.

LES OGSÅ: - Jeg fikk overdose av kjærlighet