SNAKKER OM KJÆRESTEN: Da Britney Spears gjestet Ellen DeGeneres Show fortalte hun om hvordan hun forelsket seg i David Lucado. Her er de to sammen på fotballkampen til sønnen til Britney. Foto: Daniel Robertson/startraksphoto.
SNAKKER OM KJÆRESTEN: Da Britney Spears gjestet Ellen DeGeneres Show fortalte hun om hvordan hun forelsket seg i David Lucado. Her er de to sammen på fotballkampen til sønnen til Britney. Foto: Daniel Robertson/startraksphoto.Vis mer

- Det var kjærlighet ved første blikk

Britney Spears åpner seg opp om sin nye kjæreste.

David Lucado and Britney Spears
Britney Spears and boyfriend David Lucado wearing matching bracelets while out for lunch in Argoura Hills Foto: REX/Broadimage/All Over Press
David Lucado and Britney Spears Britney Spears and boyfriend David Lucado wearing matching bracelets while out for lunch in Argoura Hills Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Britney Spears (32) snakket åpenhjertig ut om sin nye kjæreste da hun tirsdag gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

Superstjernen ble sammen med David Lucado etter at hun tidligere i år brøt forlovelsen med Jason Trawick.

- Jeg møtte ham på en fest og vennene mine introduserte meg for ham. Jeg var med ham resten av kvelden! Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Han er veldig hengiven og morsom, og jeg synes han er sexy. Jeg vet ikke, jeg bare liker ham - Jeg elsker ham! sa Britney ifølge Contactmusic.com.

Nå har Spears og Lucado vært et par i åtte måneder.- Vi kranglet i går. Det var såklart hans feil. Grunnen var at han ikke hadde ringt meg på en evighet. Seks timer eller noe. Men det går bra nå, spøkte Britney.

Etter det vanskelige samlivsbruddet skrev Britney en sang om følelsene rundt det hele. Resultatet ble låta «Till It's Gone». Det angrer hun ikke på.

- Jeg tror det er sunt. Hvis man er klar for å dele det med verden - sånne personlige ting, så fungerer det som terapi, og er bra for deg.

LES OGSÅ: - Jeg er en veldig blyg person