FALT PLADASK: Herborg Kråkevik sier hun falt for ektemannen Esben første gang de møttes i 2001. Her er de sammen på Komiprisen i 2012.
 Foto: Se og Hør
FALT PLADASK: Herborg Kråkevik sier hun falt for ektemannen Esben første gang de møttes i 2001. Her er de sammen på Komiprisen i 2012. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det var kjærlighet ved første blikk

Herborg Kråkevik var totalt uforberedt da hun møtte danske Esben.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Herborg Kråkevik (40) flyttet for to år siden tilbake til Norge sammen med sin danske ektemann Esben Hvam (41) og deres to døtre Agnes (9) og Petra (3). 

Til Dagbladet Magasinet forteller Herborg at hun falt pladask da hun møtte Esben på oppdrag for Redd Barna i Kambodsja. Han var på jobb som folkerettsjurist. 

-  Det var kjærlighet ved første blikk fra min side, ja. Jeg måtte jobbe litt for at
han skulle bli enig.


- Det første jeg tenkte var: «Å, nei. Ikke nå». Det siste jeg trengte akkurat da var å bli forelsket. Jeg hadde nettopp kjøpt meg hus i Skagen, og skulle være en vandringsmann uten forpliktelser, stå på egne bein og … , ja, du vet, alt det der.

– Livet er merkelig. Nå kan jeg ikke forestille meg et liv uten ham og barna våre.

Herborg gjør for tiden suksess med sin rolle i «Spelemann på taket» på Det Norske Teatret.

Herborg sier til Dagbladet at ektemannen ikke lar seg affisere av kjendisstatusen hennes i Norge.

– Han lager lite problemer rundt det der. Folk er veldig forskjellige og jeg kjenner mange skuespillerpar som har det bra. Men jeg tror ikke det hadde funket for meg. En av grunnene til at vi har det så bra sammen, er at vi
jobber i hver vår verden.

LES OGSÅ: Han synes det er skikkelig «turn off»

 


 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer