- Det var kjærlighet ved første blikk

Kathrine Sørland forelsket seg i ektemannen Andreas Holck på ett sekund. Nå kan de glede seg over å feire ni års bryllupsdag.

STORMFORELSKET: I starten av juli markerte Kathrine Sørland og Andreas Holck ni år som ektepar. Da de to møttes, for omlag 11 år siden, var det kjærlighet ved første blikk. I november 2014 strålte de sammen på Se og Hørs Kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum
STORMFORELSKET: I starten av juli markerte Kathrine Sørland og Andreas Holck ni år som ektepar. Da de to møttes, for omlag 11 år siden, var det kjærlighet ved første blikk. I november 2014 strålte de sammen på Se og Hørs Kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig feiret modell og programleder Kathrine Sørland (35) sin niende bryllupsdag sammen med ektemannen Andreas Holck (44), som hun har sønnen Leon (6) med.

Det var den 1. juli 2006 at paret giftet seg i Stavanger Domkirke, og den tidligere «Top Model»-programlederen minnes vielsen som «sitt livs lykkeligste øyeblikk».

- Det er da jeg gikk opp kirkegulvet. Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte Kathrine åpenhjertig til Se og Hør sommeren 2014.

Den tidligere Miss World-deltakeren har vært åpen om at hun en periode slet med fødselsdepresjon etter at Leon kom til verden.

STØDIG PAR: Kathrine Sørland og Andreas Holck på premierefest for TV3s «Top Model» våren 2005, da de to fortsatt var «bare» forlovet.  Foto: NTB scanpix
STØDIG PAR: Kathrine Sørland og Andreas Holck på premierefest for TV3s «Top Model» våren 2005, da de to fortsatt var «bare» forlovet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Falt øyeblikkelig

Hun og ektemannen, som jobber som eiendomsmegler, forlovet seg etter bare tre uker som kjærester. Om dét virker som kort tid, kan det neppe måle seg med tiden den flotte blondinen brukte på å falle for ni år eldre Andreas:

- Tror du på kjærlighet ved første blikk?

- Ja, virkelig. Jeg har opplevd det. Da jeg så Andreas, trengte jeg bare se på ham i ett sekund før jeg visste at det var ham jeg ville ha, røpet Kathrine overfor Se og Hør i fjor.

35-åringen har tidligere skrytt av at ektemannen er en pliktoppfyllende pappa, og i 2013 fortalte hun til Her og Nå at møtet med Andreas hjalp henne med å bli glad i kroppen sin.

Saken fortsetter under bildene.

STILUG DUO: Både i (f.v) 2011, 2013 og 2014 stod stilsikre Kathrine og ektemannen flott i stil til hverandre på Petter og Gunhild Stordalens 16. mai-fest i Oslo.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
STILUG DUO: Både i (f.v) 2011, 2013 og 2014 stod stilsikre Kathrine og ektemannen flott i stil til hverandre på Petter og Gunhild Stordalens 16. mai-fest i Oslo. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Kathrine Sørland, som tidligere er blitt kåret til årets best kledde kvinne, har sammen med ektemannen vært fast inventar på Petter og Gunhild Stordalens 16. mai-fester.

De to turtelduene matcher hverandre alltid perfekt på den celebre utkledningsfesten, og senest i 2014 symboliserte kostymene deres hvor godt de passer sammen.

- Vi er innholdet i tursekken! Vi har spist masse sjokolade og drukket mye brus under forberedelsene, fortalte paret - utkledd som Kvikk Lunsj og Solo - til Seoghør.no dengang.

Den flotte modellen har vært programleder for en rekke TV-programmer, deriblant den omdiskuterte reality-dokumentaren «Size Zero». Se Kathrine Sørland snakke om det å bli eldre nedenfor:

LES OGSÅ: - Hva skjer med lårene hennes?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer