- Det var kanskje litt skuespill

Kjæresteparet forsøkte å holde fasaden under «Luksusfellen»-innspillingen. Nå er han sammen med en annen.

LYKKEN TOK SLUTT: Kjæresteparet Anders Urdal (24) og Benedikte Granheim (21) fra Strømmen har gjort det slutt, og Anders er i dag sammen med ekskjæresten igjen. Foto: TV3
LYKKEN TOK SLUTT: Kjæresteparet Anders Urdal (24) og Benedikte Granheim (21) fra Strømmen har gjort det slutt, og Anders er i dag sammen med ekskjæresten igjen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: I onsdagens episode av «Luksusfellen» på TV3, får vi se kjæresteparet Anders Urdal (24) og Benedikte Granheim (21) fra Strømmen som sliter med alvorlige økonomiske problemer. 

Når «Luksusfellen» besøker Anders, har han en kredittgjeld på nesten 500.000 kroner, og banken har sperret kontoen hans. Han må derfor dele både bankkort og konto med samboeren Benedikte.

- Man blir selvfølgelig deprimert, og det ser mørkt ut dersom jeg fortsetter slik jeg gjør nå. Jeg har ikke lyst til det, absolutt ikke, erkjenner han.

- Jeg tror jeg aldri har møtt noen som har brukt så kort tid på å skaffe seg gjeld uten å sitte igjen med noe som helst. Det vitner om en sløvhet jeg ikke har sett maken til, sier økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim, som sammen med Christian Vennerød har fått i oppgave å hjelpe paret med problemene.

Men det er ikke bare økonomien Anders sliter med. I slutten av episoden kommer det nemlig fram at også forholdet har blitt satt på prøve, og at paret har valgt å gå hver til sitt.

- Det var fryktelig trist, men sånn er det. Bruddet mellom meg og Benedikte kom som et sjokk for meg, sier 24-åringen i programmet.

Til Seher.no forteller Anders imidlertid at det lå i kortene at paret kom til å flytte fra hverandre.

- Det var kanskje litt skuespill for TV dersom det virker som om jeg fikk sjokk, men det kom som et sjokk i den grad at det gikk så fort, for bruddet skjedde på dagen. Det var private årsaker til at vi gikk fra hverandre. Det var bare beklagelig at det skjedde da det gjorde. Vi sa ikke til TV3 at forholdet skrantet under innspillingen, for vi ønsket å gi det en sjanse, og ville ikke ødelegge programmet. Men det fungerte ikke.

Nå har Anders funnet lykken igjen med ekskjæresten, og de to bor nå sammen i en ny leilighet på Strømmen.

- Det er hun jeg var sammen med før jeg møtte Benedikte. Forholdet tok slutt på grunn av pengeproblemene mine. Jeg mistet liksom alt, og det var årsaken til at jeg ble med i Luksusfellen. Først fornektet jeg pengeproglemene og turte ikke å innrømme det for meg selv, men da hun gikk fra meg innså jeg det, sier han.

Til Seher.no sier 24-åringen at han er spent på å se hvordan han framstår i TV-programmet, men at han er mest opptatt av hvordan hans nåværende kjæreste reagerer.

- Jeg gruer meg og gleder meg, så det er med blandede følelser jeg skal se på det. Jeg tenker mest på min nåværende kjæreste, det er nok hun det går mest utover tenker jeg.

Anders jobber for tiden som lagermedarbeider, men drømmer om å ta fagbrev og bli elektriker. Og økonomien er endelig på rett kjøl.

- Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på, og det har gitt meg mye livserfaring. Jeg har lært mye av mine feil.

«Luksusfellen» sendes på TV3 onsdager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Satte hengelås på postkassa for å stoppe kjæresten