SUKSESS: Trond Nagell Dahl har hatt suksess både med "Beat for Beat" og "Singing Bee". Nå gifter han seg med kjæresten Ingvild Pedersen.  Foto: TV3
SUKSESS: Trond Nagell Dahl har hatt suksess både med "Beat for Beat" og "Singing Bee". Nå gifter han seg med kjæresten Ingvild Pedersen. Foto: TV3Vis mer

- Det var jeg som tok initiativet

"Beat for Beat"-stjerne Trond Nagell Dahl gifter seg...

SEHER.NO: "Beat for Beat" og "Singing Bee"-stjernen Trond Nagell Dahl (40) og artistkjæresten Ingvild Pedersen (35) hadde kjent hverandre i over 15 år før de ble et par.

Og nå ringer snart bryllupsklokkene for de to, skriver ukebladet Se og Hør.

- Vi har jo kjent hverandre så lenge, og alltid hatt en god kjemi. Men at vi to skulle bli et par kom uventet, sier Nagell Dahl til ukebladet.

Pianisten og sangeren, som fikk datteren Iben Andrea for ett års tid siden, står for tiden på scenen sammen i oppsetningen "Sommerslagere" på Gjøvik gård. Og pianisten innrømmer at det var han som fridde til kjæresten.

- Jeg er en romantiker, og det var jeg som tok initiativet, forteller pianisten, som fridde under en ferietur til Hellas for to år siden.

Og nå går det altså mot bryllup for de to.

Fra før av har den populære musikeren sønnen Viktor (7) fra et tidligere forhold, mens sangerforloveden Ingvild har datteren Hedda (6).

Mer om saken kan du lese i Se og Hør, som er i salg fra tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Alle kan få jernteppe