SEX-LISTE: Justin Timberlake og Joaquin Phoenix er blant de mannlige kjendisene Lindsay skal ha hatt sex med, ifølge listen som er kommet på avveie. Foto: All Over
SEX-LISTE: Justin Timberlake og Joaquin Phoenix er blant de mannlige kjendisene Lindsay skal ha hatt sex med, ifølge listen som er kommet på avveie. Foto: All Over Vis mer

- Det var jeg som skrev sex-listen

For første gang snakker Lindsay Lohan om papirlappen som har sjokkert Hollywood.

SEOGHØR.NO: Det vakte stor oppsikt da det amerikanske ukebladet InTouch Weekly i mars trykket det som skulle være skuespilleren Lindsay Lohans egen liste over sine mannlige kjendiserobringer.

Nå har den skandaleombruste «Mean Girls»-stjernen for første gang bekreftet at det er hun som har skrevet listen.

- Jeg gjorde en tabbe. Og nå er nyheten overalt, sier hun ifølge Daily Mirror.

Blant de mannlige kjendisene Lindsay (27) skal ha hoppet til sengs med er Justin Timberlake (33) og Adam Levine (34), og skuespillerne Joaquin Phoenix (39), Colin Farrell (37).

Flere av navnene på listen er ennå ikke offentliggjort, fordi mennene det gjelder er gifte.

Se den håndskrevne listen her (ekstern lenke).

I et intervju med TV-programmet «Watch What Happens Live» sier Lindsay Lohan at det aldri var meningen at listen skulle bli kjent.

Skrev listen som terapi

TV-COMEBACK: Lindsay har for tiden sin egen realityserie på TV-kanalen OWN i USA, hvor kameraene følger hennes forsøk på å gjøre comeback i Hollywood etter rusproblemene. Foto: Stella Pictures
TV-COMEBACK: Lindsay har for tiden sin egen realityserie på TV-kanalen OWN i USA, hvor kameraene følger hennes forsøk på å gjøre comeback i Hollywood etter rusproblemene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tidligere har det blitt hevdet at Lindsay skrev listen for å imponere venner under en fuktig kveld på byen i Los Angeles, men glemte den igjen.

I intervjuet sier Lindsay at hun skrev listen som en del av sitt behandlingsopplegg hos Anonyme Alkoholikere for å få bukt med sitt rusmisbruk.

- Noen må ha tatt et bilde av den jeg flyttet. Det er en veldig personlig ting og det er veldig uheldig.

Benekter påstandene

En av de mannlige stjernene på listen, «127 timer»-skuespilleren James Franco, har benektet at han har vært en av Lindsay sengepartnere.

- Lindsay har fortalt løgner om meg i hennes folk-jeg-har-hatt-sex-med liste! Så jeg føler at det jeg skriver er mye mindre enn hva hun har gått ut med, sa han i forbindelse med lanseringen av en diktsamling i mars.

LES OGSÅ: - Hun bare stod der helt rød i ansiktet