- Det var jeg som ga ham sparken

Reality-vinneren hevder han selv sa opp assistent-jobben. Feil, mener Anna Anka.

JEG SA HAM OPP: - Jeg merket at Simon ikke hadde engasjement for dette. Jeg følte ikke at han var der fordi han ville hjelpe meg, sier Anna Anka, og forteller at det var hun som ga Simon sparken. Foto: TV 3
JEG SA HAM OPP: - Jeg merket at Simon ikke hadde engasjement for dette. Jeg følte ikke at han var der fordi han ville hjelpe meg, sier Anna Anka, og forteller at det var hun som ga Simon sparken. Foto: TV 3 Vis mer
Se Anna Anka snakke om oppsigelsen nederst i saken

SEHER.NO: Mandag var det finale i TV3-serien «Anna Anka søker assistent». Etter flere intense uker med krevende tester valgte Anna Anka til slutt å ansette den tidligere lærervikaren Simon Leisjö som sin personlige assistent.

Realityserien gikk tidligere i år på svenske TV-skjermer, og i nabolandet har det lenge vært kjent at Simon valgte å si opp etter bare tre måneder som Ankas assistent.

- Jeg kjente at det ikke var min greie å være tilgjengelig hele tiden. Men jeg ga det et ærlig forsøk. Jeg trivdes i arbeidet og hadde fortsatt der dersom jeg hadde hatt en fastlagt arbeidstid, uttalte Simon Leisjö til Expressen tidligere i år.

Men da Seher.no møtte Anna Anka i begynnelsen av juli fortalte hun en litt annen historie.

- Det var jeg som besluttet at Simon skulle reise hjem. Jeg merket at Simon ikke hadde engasjement for dette. Jeg følte ikke at han var der fordi han ville hjelpe meg. Jeg merket veldig tidlig at han var der for sin egen skyld fordi han ville bli kjent og bli den store stjernen. Det synes jeg var veldig kjedelig for når du får en sånn mulighet må man være smart nok å ta den, et sånt tilbud får du bare en gang i livet.

Anna Anka kom uten assistent til Seher.nos intervjuavtale på Grand Hotel i Stockholm. Men med flere tusen henvendelser i uka og et vanvittig medietrykk er det ingen tvil om at hun kunne trengt en hjelpende hånd. Nå mener Hollywoodfruen at hun burde ha valgt annerledes.

- Dessverre angret jeg litt på at jeg valgte ham. Hadde jeg visst at han ikke var motivert for dette og at han var mer der for å synes og høres og for sin egen posisjon, hadde jeg heller valgt Linnea. Så jeg angrer litt på at jeg ikke valgte henne, sier Anna Anka til Seher.no.

Ifølge Anka foregikk oppsigelsen på en ordentlig måte, og det skal ikke være noe uvennskap mellom henne og Simon Leisjö i dag.

- Han forsto meg. Jeg forklarte det på en veldig fin måte, så vi er ikke uvenner. Jeg fortalte ham at jeg tror våre veier tar slutt her. Og det er ingen ting å bygge videre på. Jeg ville være ærlig, og det var det jeg sa til ham. Vi har hatt litt kontakt. Han har sendt meg noen mailer, men jeg har flere tusentalls beskjeder i innboksen hver eneste dag så jeg kan ikke svare på alle de hele tiden, forteller Anna Anka til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen

Se Anna Anka snakke om oppsigelsen av Simon Leisjö her:


[obj:media:8840]