Pilotfrue om fødselen:

- Det var jævlig vondt

Julianne «Pilotfrue» Nygård deler fødselshistorien.

NYBAKTE FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård er akutelle i den kommende sesongen av «Bloggerne». Der får man blant annet et intimt møte med fødselen hennes, som fant sted tidligere i sommer. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NYBAKTE FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård er akutelle i den kommende sesongen av «Bloggerne». Der får man blant annet et intimt møte med fødselen hennes, som fant sted tidligere i sommer. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Se og Hør): - Det er faktisk første gang jeg er borte fra ham i dag, så det er litt merkelig. Det er rart at man kan bli så glad i et lite menneske så fort.

«Pilotfrue», eller Julianne Nygård som hun egentlig heter, sparer ikke på detaljene når Se og Hør møter henne og ektemannen Ulrik på TV 2s høstlansering i Bergen. Sønnen Severin kom til verden i midten av juni, og har allerede rukket å bli omtrent to måneder gammel.

Dette er altså første gang den nybakte moren er borte fra sin vesle skatt, og ektemannen lurer spent på hvordan kvelden kommer til å forløpe.

- Dette blir hennes første slurk med alkohol på nesten to år, så det kan fort oppstå interessante situasjoner i kveld, flirer han.

- Fødselen var forferdelig

Det norgeskjente bloggparet har i en årrekke forsøkt å få barn sammen, noe som også har sørget for at lesertallet har vokst. De har vært åpne om utallige prøverørsforsøk, spontanaborter og andre problemer de har møtt på veien.

Lykken var derfor stor da de endelig ble foreldre for første gang tidligere i sommer. Julianne legger derimot ikke skjul på at det var en smertefull affære:

Severin 💙👑

Et innlegg delt av J u l i a n n e N y g å r d (@pilotfrue)

- Fødselen var helt forferdelig. Det gjorde faktisk jævlig vondt, for å si det rett ut.

- Ja, det var jævlig, ass. Eller, det var ikke jeg som måtte gjennom den, men til og med for meg var det vondt, skyter ektemannen inn fra siden, før han lar kona fortsette:

- Smerten var én ting, for det er vi kvinner laget for å tåle. Men det at det tok så innmari lang tid var problematisk. Det tok 20 timer fra vannet gikk, som vil si at det gjorde vondt i 20 timer. Alt var heldigvis verdt det, men veldig mange sier at man glemmer smertene når det er over, sier hun, og fortsetter:

- Det er ikke sant, for en klisjé, flirer hun.

ENDELIG OVER: Julianne Nygård fikk sitt første barn i sommer, og forteller at fødselen var en alt annet enn hyggelig opplevelse. Her fra en «Bloggerne»-fest i våres. Foto: TV 2
ENDELIG OVER: Julianne Nygård fikk sitt første barn i sommer, og forteller at fødselen var en alt annet enn hyggelig opplevelse. Her fra en «Bloggerne»-fest i våres. Foto: TV 2 Vis mer

Skjermer sønnen

Begge to har et stort antall følgere i sosiale medier, og har som nevnt vært svært åpne om det aller meste på blogg og sosiale medier tidligere. Det å vise frem sønnen har de derimot valgt en annen tilnærming til.

- Vi er kjempestolte av Severin, og det er ikke det at vi ikke vil vise ham frem. Det har bare ikke vært riktig tidspunkt ennå, rett og slett, forteller «Pilotfrue».

De ønsket at den nærmeste familien, venner og andre skulle få se deres lille øyensten før resten av verden. Likevel har de ikke lagt helt fra seg tanken om at babyen kan komme til å glimte til med noen øyeblikk på Instagram.

- Vi skal nok vise han frem, det har bare ikke vært riktig tidspunkt ennå. Men jeg kan si at hvis man følger med i den nærmeste tiden, så kommer det nok noe, smiler Ulrik lurt.

Sønnen kommer derimot ikke til å bli noe fast innslag på bloggen og i sosiale medier.

- Det blir ikke noe reklamekampanjer eller noe på ham med det første. Vi ønsker ikke å bruke Severin til sånt, det må han få bestemme selv om han eventuelt vil i fremtiden, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Livet med han her 🙏🏻😍💙👶🏼

Et innlegg delt av Ulrik Kvalheim Nygård (@mrulriknygaard)

Rolige omgivelser

Gutten kommer til å vokse opp i Nygård-parets nye bolig i Asker til 22 millioner, der babyrom, vogn og alt av utstyr sto klart lenge før den lille gutten var født. Vesle Severin Nygård har også fått sin første designerveske allerede - en speedy fra Louis Vuitton med initialene hans påmalt.

De nybakte foreldrene forteller at de første ukene ble nokså søvnløse.

- Han gråt en god del, men det har heldigvis bedret seg. Han har også vokst helt sykt mye på kort tid. Han sov på rommet vårt frem til nå, men har vokst ut av senga, og har derfor fått sitt eget rom. Men det går heldigvis fint, siden han nå sover, sier hun.

- TUNGT Å SE PÅ: Et utvalg profiler fra «Bloggerne» avslører noe av det vi får se i den kommende sesongen, som har premiere 2. april på TV 2 Livsstil. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

I den kommende sesongen av «Bloggerne» på TV 2, der paret medvirker, får seerne et ærlig innblikk i svangerskapet.

Selve fødselen ble også filmet, og de som var til stede på kanalens høstlansering torsdag, fikk blant annet se et glimt av Julianne da fødselen var over.

- Vi er veldig lykkelige nå, men vi skal nok ikke prøve å få noe nytt barn med det aller første. Skjer det fra naturens side er det veldig fint, men enn så lenge tar vi det med ro, flirer hun.

LES OGSÅ: - Blir ikke noe «Hollywoodfruer» uten meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer