- Det var iskaldt mellom oss på slutten

Praten med «Jakten»-bonden Roar ble ikke helt som TV-frieren Ann Kristin Bergset hadde forestilt seg.

SNAKKET UT: - Jeg synes det var godt å ta den siste praten med Roar, der han fikk høre hvordan jeg hadde følt det den uka, sier Ann Kristin Bergset til Seher.no. Foto: TV 2
SNAKKET UT: - Jeg synes det var godt å ta den siste praten med Roar, der han fikk høre hvordan jeg hadde følt det den uka, sier Ann Kristin Bergset til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» takket fire nye friere for seg, slik at hver av TV-bøndene nå sitter igjen med totalt to friere hver. Robert Liljedahl valgte selv å reise hjem fra gården Bente Fremo, mens Geir Tore Strand ble sendt hjem av bonden Linda Bjørnes.

Christine Siljedal Arnesen fikk ikke fornyet tillit hos Svein Bøylestad. Det gjorde heller ikke Ann Kristin Bergset (26) av Roar Husetuft (31).

I mandagens episode fikk TV-seerne se at Ann Kristin og Roar pratet litt sammen på tomannshånd. I samtalen la «Jakten»-frieren ikke skjul på at hun følte seg noe oversett av ham. I hvert fall sammenlignet med de to andre frierne som var igjen på gården.

- Jeg synes det var godt å ta den siste praten med Roar, der han fikk høre hvordan jeg hadde følt det den uka. Det var ikke bare en gang at han unnlot å svare meg, eller at han gikk fra bordet når jeg fortalte noe. Han ga meg også mange andre tydelige tegn på at han ville sende meg hjem, forteller Ann Kristin til Seher.no.
 
Selv tror hun ikke at valget Husetuft tok ble gjort som en konsekvens av «oppgjøret» hun tok med ham i praten de hadde før valget ble tatt. Men hun legger ikke skjul på at hun synes at 31-åringen favoriserte enkelte helt fra speed-daten på Norefjell.

- Praten mellom oss kom kanskje litt sent, men jeg vet at han allerede hadde tatt valget om å sende meg hjem på det tidspunktet. I alvorspraten uttrykte jeg også tydelig at jeg ønsket å være med videre på gården, selv om dette ikke ble vist på TV. Jeg var bare åpen og ærlig, og vet at praten ikke var årsaken til at jeg ble sendt hjem.

- Angret du for at du tok det opp med ham?

- Nei, det gjorde jeg absolutt ikke. Det var godt å fortelle ham hvordan jeg følte det, slik at han kanskje kunne innse hvorfor jeg trakk meg stadig lenger og lenger unna. Det ble aldri rom for flørting slik at jeg kunne vise min interesse for ham når han ikke ville høre meg prate til vanlig engang.
 
Ann Kristin understreker at hun likte sin utvalgte «Jakten»-bonde veldig godt, og at de hadde god kjemi i starten av innspillingsperioden.
 
- Jeg likte meg kjempegodt både på gården og i Roars selskap. Jeg følte en god kjemi i begynnelsen og når vi var alene, men det ble iskaldt mellom oss på slutten. Selv føler jeg at jeg har vært hundre prosent meg selv - og ærlig - gjennom hele programmet, mener 26-åringen, som medgir at hun ble lei seg da hun ble sendt hjem.


- Det såret litt der og da, men i ettertid er jeg glad for at han viste det så tydelig. For da klarte jeg å holde mine egne følelser på avstand og dermed ikke bli så såret når jeg måtte dra. Jeg var veldig forbredt på å reise hjem den dagen. Jeg var sliten og hadde fått litt nok av å være det tredje hjulet på vognen, og den som hele tida måtte gi etter i alle diskusjoner.
 
Den blide «Jakten»-frieren er fortsatt singel. Men hvem vet, det er ikke sikkert at akkurat det varer så lenge...

- Jeg har fått mange frierbrev gjennom tiden i «Jakten», så det er mulig det blir noen dater på senhøsten. Jeg er kresen og vet hva jeg er på jakt etter, så en eventuell kjæreste tar tid å finne. Jeg tar nok ikke den første og beste, sier hun lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har kontakt med en av jentene daglig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer