Katie Holmes:

- Det var intenst

Skuespilleren åpner opp om tiden etter skilsmissen fra Tom Cruise.

NYTT LIV: Etter skilsmissen med Tom Cruise, tok Katie Holmes med seg datteren Suri og flyttet til New York. Det har ikke bare vært lett, sier hun i et nytt intervju med InStyle. Foto: NTB Scanpix
NYTT LIV: Etter skilsmissen med Tom Cruise, tok Katie Holmes med seg datteren Suri og flyttet til New York. Det har ikke bare vært lett, sier hun i et nytt intervju med InStyle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Katie Holmes (41) og Tom Cruise (57) skilte lag i 2012, var det Holmes som fikk omsorgsretten for deres felles datter, Suri Cruise (13).

I et nytt intervju med magasinet InStyle, forteller 41-åringen at den første tiden etter bruddet var tøff.

Holmes tok med seg datteren, som da var seks år gammel, til New York, der de siden har skapt seg et nytt liv.

- Den tiden var intens. Det var veldig mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele hadde jeg et lite barn, sier «Dawson's Creek»-skuespilleren, og legger til at hun fikk mye hjelp fra folk rundt seg.

EKSPAR: Katie Holmes og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012, og fikk datteren Suri sammen. Her er de avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Katie Holmes og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012, og fikk datteren Suri sammen. Her er de avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tror jeg gråt

Hun minnes hvordan hun fikk nye venner, og hvordan hjelp fra uventet hold bidro til å gjøre hverdagen lettere. Spesielt én hendelse husker Katie Holmes godt fra denne tiden.

- Det var et fantastisk øyeblikk der jeg tror jeg faktisk gråt. Suri var seks eller syv, og hun sov over hos en venn mens jeg var på Lincoln Center og så en ballettforestilling. Klokken 10 ringte Suri og spurte om jeg kunne komme og hente henne. Jeg hoppet i en drosje, og plukket henne opp. Hun var helt utslitt, og sovnet på vei hjem, sier hun, og fortsetter:

- Da vi kom til bygningen vår, åpnet drosjesjåføren bildøren og hjalp meg så hun ikke skulle våkne. Han hjalp meg med å bære henne inn. Han var så utrolig snill.

Vis mer

I dag har Suri blitt tenåring, og Holmes' fokus er å oppdra datteren til å bli en sterk, selvsikker kvinne.

Hun beskriver datteren som «sterk» og «hardtarbeidende», og sier at hun selv på grunn av dette kan fokusere mer på egne ting.

Nært forhold

At Katie Holmes og datteren har et tett bånd, er det ingen tvil om. Selv var Holmes 27 år gammel da Suri kom til verden, noe hun tidligere har uttalt at var en fin alder å bli mor på.

- Jeg er glad jeg ble mor i 20-årene. Det har vært fint at alderen vår har passet hverandres, sa hun i et intervju med Elle i desember i fjor.

- Alderen datteren min har vært på og min alder på det tidspunktet, har vært en god match. Vi vokste på en måte opp sammen, la 41-åringen til.

Forholdet mellom Suri og Tom Cruise er imidlertid ikke like nært.

View this post on Instagram

#tbt 💕💕💕💕💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Selv om det er Holmes som har hovedomsorgen for datteren, gir skilsmisseavtalen Cruise rett til å se Suri ti dager hver måned. Far og datter har derimot ikke blitt observert sammen siden 2013, året etter at Cruise og Holmes skilte seg.

Holmes tar uansett ansvaret som alenemamma med det største alvor.

- Det viktigste er å forsikre meg om at barnet mitt føler seg elsket. Og at hun er glad i seg selv. Og at hva hun gjør og hvem hun er, er både spesielt og viktig, uttalte hun til Elle.

LES OGSÅ: Katy Perry i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer