Katie Holmes:

- Det var intenst

Skuespilleren åpner opp om tiden etter skilsmissen fra Tom Cruise.

NYTT LIV: Etter skilsmissen med Tom Cruise, tok Katie Holmes med seg datteren Suri og flyttet til New York. Det har ikke bare vært lett, sier hun i et nytt intervju med InStyle. Foto: NTB Scanpix
NYTT LIV: Etter skilsmissen med Tom Cruise, tok Katie Holmes med seg datteren Suri og flyttet til New York. Det har ikke bare vært lett, sier hun i et nytt intervju med InStyle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Katie Holmes (41) og Tom Cruise (57) skilte lag i 2012, var det Holmes som fikk omsorgsretten for deres felles datter, Suri Cruise (13).

I et nytt intervju med magasinet InStyle, forteller 41-åringen at den første tiden etter bruddet var tøff.

Holmes tok med seg datteren, som da var seks år gammel, til New York, der de siden har skapt seg et nytt liv.

- Den tiden var intens. Det var veldig mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele hadde jeg et lite barn, sier «Dawson's Creek»-skuespilleren, og legger til at hun fikk mye hjelp fra folk rundt seg.

- Tror jeg gråt

Hun minnes hvordan hun fikk nye venner, og hvordan hjelp fra uventet hold bidro til å gjøre hverdagen lettere. Spesielt én hendelse husker Katie Holmes godt fra denne tiden.

- Det var et fantastisk øyeblikk der jeg tror jeg faktisk gråt. Suri var seks eller syv, og hun sov over hos en venn mens jeg var på Lincoln Center og så en ballettforestilling. Klokken 10 ringte Suri og spurte om jeg kunne komme og hente henne. Jeg hoppet i en drosje, og plukket henne opp. Hun var helt utslitt, og sovnet på vei hjem, sier hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer