Zara Larsson og kjæresten:

- Det var ingen kjemi mellom oss

Den svenske popstjernen åpner opp om forholdet med kjæresten.

SEIG START: Zara Larsson avslører at forholdet til kjæresten Brian Whittaker gikk litt trått i starten, og at de ikke hadde noe kjemi. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
SEIG START: Zara Larsson avslører at forholdet til kjæresten Brian Whittaker gikk litt trått i starten, og at de ikke hadde noe kjemi. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter halvannet år med spekulasjoner ble det i juli i fjor kjent at den svenske popstjernen Zara Larsson (20) og modellen Brian Whittaker (19) hadde funnet kjærligheten.

Det hele ble bekreftet via Larsson selv, som delte et romantisk bilde av det populære paret på Instagram.

Siden den gang har turtelduene ikke vært beskjedne med sine kjærlighetserklæringer overfor hverandre. Stadig deler de søte og kjærlige bilder av hverandre i sosiale medier.

Nylig avslørte imidlertid Larsson at forholdet dem imellom ikke alltid har vært rosenrødt.

- Ingen kjemi

Det er i et intervju med det svenske TV-programmet «Hellenius Hörna», gjengitt av det svenske kjendisnettstedet Hänt, at «Lush Life»-sangeren åpner opp om hvordan det første møtet med kjæresten egentlig gikk for seg.

Saken fortsetter nedenfor.

De to møttes som kjent via Twitter, men da de to møttes i virkeligheten for første gang var det på ingen måte kjærlighet ved første blikk - som først antatt.

- Han var en kjempepen gutt, men har man ikke kjemi er det ikke så mye man kan gjøre, forteller 20-åringen i det populære programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.