Zara Larsson og kjæresten:

- Det var ingen kjemi mellom oss

Den svenske popstjernen åpner opp om forholdet med kjæresten.

SEIG START: Zara Larsson avslører at forholdet til kjæresten Brian Whittaker gikk litt trått i starten, og at de ikke hadde noe kjemi. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
SEIG START: Zara Larsson avslører at forholdet til kjæresten Brian Whittaker gikk litt trått i starten, og at de ikke hadde noe kjemi. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter halvannet år med spekulasjoner ble det i juli i fjor kjent at den svenske popstjernen Zara Larsson (20) og modellen Brian Whittaker (19) hadde funnet kjærligheten.

Det hele ble bekreftet via Larsson selv, som delte et romantisk bilde av det populære paret på Instagram.

Siden den gang har turtelduene ikke vært beskjedne med sine kjærlighetserklæringer overfor hverandre. Stadig deler de søte og kjærlige bilder av hverandre i sosiale medier.

Nylig avslørte imidlertid Larsson at forholdet dem imellom ikke alltid har vært rosenrødt.

- Ingen kjemi

Det er i et intervju med det svenske TV-programmet «Hellenius Hörna», gjengitt av det svenske kjendisnettstedet Hänt, at «Lush Life»-sangeren åpner opp om hvordan det første møtet med kjæresten egentlig gikk for seg.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Paris recap minus the beautiful shows

Et innlegg delt av Zara Larsson (@zaralarsson)

De to møttes som kjent via Twitter, men da de to møttes i virkeligheten for første gang var det på ingen måte kjærlighet ved første blikk - som først antatt.

- Han var en kjempepen gutt, men har man ikke kjemi er det ikke så mye man kan gjøre, forteller 20-åringen i det populære programmet.

Larsson avslører at første date ikke gikk som forventet, og at det tok ett og et halvt år før de ble kjærester.

- Vi gikk på noen dater, men det gikk sånn passe i begynnelsen, forteller hun.

RØDMER: Den svenske popstjerna avslørte i sin egen podkast, «Sanningens mammor», at hun er forelska. Her får hun spørsmål om den utkårede av Expressens reporter. Video: Expressen Vis mer

Lykkelig

Likevel skulle det hele vise seg å snu. I dag er duoen blitt et svært omtalt par, både her til lands og i resten av verden.

Nylig åpnet også 20-åringen opp om deres fremtidsplaner sammen.

- Jeg klarer ikke vente til jeg fyller 30 år, og skaffe meg et hus, barn, en hund og kanskje en liten skilpadde, skrev Larsson på Instagram til et bilde av seg selv og Whittaker.

For noen måneder siden kunne popsangeren også fortelle, i et intervju med den svenske avisen Aftonbladet, at hun aldri før har vært lykkeligere.

- Jeg er superlykkelig. Det er herlig å være sammen med noen som vil være med deg, også. Det føles som om vi kommer til å være kjærester lenge, fortalte Larsson til Aftonbladet i sommer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Twitter-flørt

Flørten mellom Larsson og Whittaker startet ganske tilfeldig i 2015.

Den gang la den talentfulle svensken ut et innlegg på Twitter, som inneholdt to bilder av en mystisk, ung mann.

«Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så fin, hvordan liker du eggene dine tilberedt om morgenen?», lød meldingen fra Larsson.

SLIK STARTET DET: I november 2015 la Zara Larsson ut denne meldingen på Twitter. Foto: Skjermdump / Zara Larsson
SLIK STARTET DET: I november 2015 la Zara Larsson ut denne meldingen på Twitter. Foto: Skjermdump / Zara Larsson Vis mer

Halvannet år senere, nærmere bestemt juli i fjor, avslørte 20-åringen overraskende nok at hun hadde møtt og forelsket seg i den «mystiske mannen» hun tidligere hadde etterlyst.

Da la nemlig Larsson ut et bilde på Instagram hvor hun omfavnet det som viste seg å være nettopp modellen Brian Whittaker:

«Han liker eggene sine som eggerøre», skrev Zara, med referanse til ovennevnte innlegg.

Se dette innlegget på Instagram

He likes his eggs scrambled 📸: @timmsy

Et innlegg delt av Zara Larsson (@zaralarsson)

Allerede måneden før hadde kjærlighetsryktene mellom de to begynt å svirre. Da postet nemlig «Lush Life»-sangeren et bilde av kjekkasen på Instagram med emneknaggen #mcm - som er en forkortelse for «Man crush Monday».

Modellkarriere

Brian Whittaker har en stødig karriere som modell. Den fotogene unggutten ble signert til modellbyrået Select allerede som 15-åring, og har nesten 900 000 følgere på Instagram.

Til tross for at han stadig blir hyllet for sitt utseende, har han tidligere slitt med depresjon og dårlig selvbilde. Dette snakket han om i et intervju med Complex i mars i fjor.

- Jeg hadde en lengre periode med depresjon. Det var vanskelig for meg å møte nye mennesker, hver gang jeg møtte noen ble jeg nervøs, og jeg klarte ikke å se folk i øynene. Jeg klarte ikke å holde en samtale, sa han og fortsatte:

- Hver eneste dag var den samme. Jeg gikk på skolen, var deprimert på skolen, kom hjem, var fortsatt deprimert.

LES OGSÅ: - De viste ingen følelser foran Kourtney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer