Kathrine Sørland:

- Det var ikke utroskap

Missedronningen slår tilbake mot ryktene etter skilsmissen.

SKILSMISSE: I 2018 gikk Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck fra hverandre. Nå snakker hun om bruddet i et nytt intervju. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SKILSMISSE: I 2018 gikk Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck fra hverandre. Nå snakker hun om bruddet i et nytt intervju. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Kathrine Sørland (39) er en kvinne med mange baller i luften, og er for mange kjent som både modell og tv-personlighet. Allerede som 15-åring startet hun sin modellkarriere, og siden har hun både prydet forsider og deltatt i skjønnhetskonkurranser.

De senere årene har hun drevet sin egen brudebutikk, i tillegg til å være konferansier og foredragsholder.

39-åringen har også gjort seg bemerket i tv-serier som «Skal vi Danse», og «Farmen kjendis», der hun i sistnevnte program gjorde en svært god figur i 2019.

Privat har det også vært mye oppmerksomhet rundt Sørland, og i et nytt intervju med KK åpner hun nå opp om skilsmissen fra eksmannen Andreas Holck i 2018 - ikke minst ryktene om at utroskap var årsak til bruddet.

OKSEDRAMA: Det oppstod stor dramatikk på gården da oksen «Sondre» gikk til angrep på deltagerne. Vis mer

Sammen har eksparet sønnen Leon (11). Da bruddet ble kjent, fortalte begge parter at de skiltes som venner, men skilsmissen fikk likevel bred spalteplass i flere norske medier.

- Det er et nederlag å gå ut av et langt ekteskap. Jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle skille meg, slik som foreldrene mine. Men så kommer den vonde erkjennelsen at det ikke funker, og du må krype til korset. Det var tungt, sier Sørland til KK.

- Ikke utroskap

39-åringen forteller at det var vanskelig at pressen gravde i privatlivet hennes, og at skilsmissen ble så offentlig.

- Overskriftene var jo fryktelige å lese for sønnen min. Jeg fikk veldig skyldfølelse overfor familien. Det så ut som om jeg hadde stilt opp i disse reportasjene, men jeg hadde bare kommentert én ting, og det var at jeg syntes bruddet var vanskelig.

Like etter samlivsbruddet ble kjent, var «Frøken Norge»-vinneren aktuell med «Farmen Kjendis» på TV 2. Raskt oppsto det rykter - og enkelte antydet at det hadde en sammenheng. Det avkrefter hun nå.

ÅPNER OPP: Kathrine Sørland forteller om skilsmissen i et nytt intervju med KK. Her er hun under Se og Hørs kjendisgalla i 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER OPP: Kathrine Sørland forteller om skilsmissen i et nytt intervju med KK. Her er hun under Se og Hørs kjendisgalla i 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det var ikke snakk om noe utroskap, sier Sørland, og understreker at det var andre årsaker som førte til skilsmissen.

Også da Se og Hør møtte 39-åringen i fjor, lettet hun på sløret om bruddet fra Holck.

- Det har vært en tøff omstilling, men det er det vel for alle som går gjennom noe sånt. Men jeg ser fremover, fortalte hun til Se og Hør den gang, og la vekt på at fokuset lå på deres felles sønn.

- Foreldrene hans bor i kort avstand til hverandre, og det er viktig for oss at han har en så normal hverdag som mulig. Det verste for ham er jo å ha foreldre som krangler og «bitcher».

Bruddet dratt opp igjen

På mange måter fikk Sørland bruddet dratt opp igjen da hun dukket opp i «Farmen kjendis» - men hun fortalte at hun var forberedt på at privatlivet da kunne bli et tema på ny.

- Ja, det er jo klart. Det er ingen vits å late som det ikke har skjedd, men heller være ærlig og stå i det, sa hun til Se og Hør den gang.

39-åringen la heller ikke skjul på at oppholdet på «Farmen»-gården var en tøff erfaring, og uttalte at hun vurderte å reise hjem hver eneste dag - fordi hun var så sliten. Verst av alt var savnet etter sønnen Leon.

Sørland hadde gjort en avtale med produksjonen om at hun skulle få vite hvordan det gikk med ham, men hadde aldri direkte kontakt med sønnen under innspillingen.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

- Produksjonen anbefalte at jeg ikke gjorde det, for jeg hadde antakeligvis bare ligget i senga og grått hvis jeg hørte stemmen hans. Det var helt fantastisk å se ham igjen etterpå, et gledens øyeblikk som egentlig ikke kan beskrives, fortalte hun til Se og Hør i 2019.

Det var i september 2018 Sørland og Holck kunngjorde at de hadde flyttet fra hverandre etter tolv års ekteskap. De giftet seg 1. juli 2006 i Stavanger - og to år senere ble de foreldre til sønnen Leon.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer